Hvordan lage en JOURNAL-bok

 

1. Bruk papp og papir etter eget valg, kutte to 4 ½ x 12 tommer papper og 20 stykker papir som har samme størrelse.

(

Jeg bruker papp som er tynt, men solid. Kart som ligner på de som kommer i nye skjorter til menn som du kjøper i kjøpesenteret, eller de som kommer i pakker med vevspapir for å støtte det lette papiret.

p> 2.

Bruk en linjal, måle en (1) tomme fra enden av begge kortbrettet og tegne en lyslinje

3.

Ved hjelp av et X-Acto-blad gjør du en LIGHT kutte linjen på begge deler, og pass på at du ikke kutter hele veien gjennom kortbrettet. Omtrent ¼ til ½ måte er greit. Denne prosessen hjelper boken å åpne og bøye seg lett. (du vet hvor vanskelig det er å bøye pappa rett!)

4.

For neste trinn bruker du linjalen igjen. Halvveis mellom linjen du bare kutter og enden av pappa, legg noen punkter for å slå som hull. Her får du bestemme hvor mange hull du vil ha i din journal. Pass på at du ikke stenger for få og at hullene er jevnt fordelt. Jeg anbefaler å punche dem hver ½ tommer for totalt 8 hull, eller hver ¾ tommer for totalt 5 hull. (Jeg finner at et merkelig antall hull er lettere å jobbe med når du knytter journalen)

5.

Til slutt støt hull i papirene på samme sted du har hullet i ditt kortkort. Jeg plasserer vanligvis bare tre eller fire papirer bak ett pappstykke og stryker dem. (Pass på at du ikke kaster for mange på en gang).

Siden jeg er usikker på hvordan du laster opp video her, vennligst klikk på linken nedenfor til ART-bloggen min for bindingen prosess.

7.

Jeg håper du liker å lage din TID! Fortsett å sjekke tilbake for mer 'Hvordan å u0026 quot; sjarmerende kunstprosjekter.

Tips og advarsler

  • Bruk krevende kortkort og papir. Det er morsomt å ha papir som allerede er skrevet på i din journal.
  • Denne aktiviteten kan være addicting. :)
  • Denne artikkelen vil gå deg gjennom trinnene for å lage en journal for å enten skrive inn, for å lagre visittkort eller ATC-kort i, eller å gi som gave. Jeg bruker min til å lagre Artist 's Trading Cards.