Hvordan lage en håndlaget øredobber

 

1.

Ta først plastmassen (den typen som brukes til å lage krokede tepper), og kutt den til ønsket form og størrelse. Vær kreativ, du kan forme den til pen mye. For eksempel: hjerte, hund, veske osv. Pass på at du kutter det slik at de grove kanter ikke stikker ut slik at du ikke pusser eller riper på deg selv.

2.

Nå er det på tide å dekorere. Jeg liker å bruke satengbånd og fest den med en varm limpistol for å lage en kant, men du kan bruke det du vil. Hvis du trenger ekstra ideer, prøv din lokale håndverkbutikk. Du kan feste ting som rhinestones rundt kantene. Glitterlim gjør også en pen ramme.

3.

Nå må du feste en henger for øredobberholderen din. Det er flere måter å gjøre dette på. Du kan bruke blomsterbutikkledning og og lage en henger som du kan sette på veggen og feste den ved å tråste den gjennom to hull i masken, eller du kan ta en tallerkenholder og sette holderen på den.

4. Når du er ferdig med å dekorere, sørg for at limet er tørt før du bruker det. For wire øredobber, bare henger gjennom hullene. Det er ikke nødvendig å sette tilbake på dem så lenge racket henger vertikalt. For pinne øredobber, bare peke gjennom et hull og plasser ryggen på. Dette er også et veldig godt prosjekt for barna. (med voksent tilsyn selvfølgelig.)

Tips og advarsler

  • Vær kreativ og bruk fantasien din. Hjemmelagde øredobber kan gjøre gode gaver. Du kan gjøre dem til bryllup eller baby shower favoriserer, og de gjør gode bursdag eller julegaver, spesielt hvis en av dine gaver til dem er et par øredobber.
  • Vær alltid forsiktig når du bruker en varm limpistol og andre farlige håndverk. Pass på å overvåke barn med prosjekter som denne for å unngå skade og selvfølgelig rotter!
  • Alle vet hvor lett det er å miste en av deres favoritt øreringer, og hvor frustrerende. Så hvorfor ikke lage ditt eget ørestativ? Du kan dekorere det, men du liker det og ha det gøy i prosessen.