Hvordan lage en kollasje med bilder

 

1.

Bestem og kutt papp eller plakatbord til ønsket collagestørrelse. Jeg vil anbefale å bruke en standard innramming størrelse som 8 X 10, 9 X 12, 11 X 14 eller 18 X 24, slik at du kan ramme arbeidet ditt når du er ferdig. Samle alle verktøyene og materialene du vil bruke til FABULOUS collagen.

2.

Bestem et fargemodul for din collage. Bruk materialene du har, opprett en 'palett' av farger du vil bruke til stykket. Prøv å bruke fargene som hyppige fargene i bildene dine. For eksempel, hvis de fleste av bildene dine er bilder av et bryllup, bruk lignende farger med papir og odds og ender som passer til bryllupsfestets farger. Hvis du har BW-bilder, er fargepaletten du bruker, enklere å velge.

3.

Dekke plakatplaten (eller kortkortet) ved å lime ned dekorative papirer, eller aviser uten noe forsøk på å sette bilder på det enda. Gis som om du gjør et 'kunstverk' med materialene du har samlet for å bruke. Her er noen eksempler for at du kan bruke som et springbrett for ideer:
* dekke området med vertikale striper av forskjellige farget papir.
* dekke området med firkanter av farget papir, funnet papir, utklipp av magasiner, eller av stoff.
* dekke bakgrunnsområdet ved å bruke ett ark med dekorativt papir.

Alle disse er eksempler på hvordan du kan håndtere bakgrunnen til fotokollagen din.

p> 4. Når du er fornøyd med bakgrunnen din (og du føler at du kan sette den i en ramme og være fornøyd med det som det er), jobber du med å kutte, beskjære og pynte bildene du vil bruke til collagen. Du kan tømme kuttene på bildene ved å bruke samme dekorative saks for å kutte dem, du kan legge til en papirramme rundt hverandre for å pynte dem, eller du kan legge dem slik de er for å skape et naturlig bildeutseende. Uansett hvor du valgte å pryde bildene dine, er det bra, så lenge du ikke bruker TOO MANY stiler sammen. Det ser ikke bra ut når bildet beskjæres og pryder seg for å se på seerne.

5.

Begynn med å plassere bilder i bakgrunnen som en 'Dry Run' plassere dem på forskjellige steder for å se hvordan de passer. Ordne dem slik at de mer interessante delene av bakgrunnsshowet ditt og de mindre attraktive delene dekkes. Ikke forplikte seg til å lime dem til du er helt fornøyd med at bildene er på riktig sted. Når du er fornøyd, lim dem ned.

Nå pynt dine fotokollasje med de funnet gjenstandene, oddsene og endene, og andre materialer du samler inn for ditt kunstverk. Hvis du for eksempel hadde en tynn blonder du hadde tenkt på å bruke, lim den ned slik at den passerer over en del av et bilde som er ikke i fokuspunktet, slik at det skaper en 'lagdelt' effekt på arbeidet ditt. En annen flott teknikk er å male over hele collagen med et Polycryl eller Hodge Podge tetningsmiddel, og deretter etter at det tørker, legger du en tynn maling eller flekk å antike hele arbeidet. Virkelig er 'himmelen grensen' når du kommer opp med dekorative måter å lage din egen personlige fotokollasje.

7. Når du er ferdig, legg ved vegghengende maskinvare ved å lime den på baksiden, eller sette kollagen i en ramme. En annen god idé er å sette den på et sluttbord eller salongbord og dekke det w med glass slik at det kan være en samtale når gjester besøker.

Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du lager en COLLAGE av bilder som du vil ELSKEN å vise familie og venner.