Hvordan reparere en båt prop

 

1.

Kontroller bladene dine. Hvis det er nicks på dem, tilbakestilles propellene dine. Når du først får båten din, ta propellene til en båtforsyningsbutikk og få dem til å lage en mugg eller gi deg et støpeform. Følg produsentens anvisninger for å lage støpeformen. Bruk denne støpeformen hver gang du inspiserer båten din.

2.

Mold din propell. Hver produsent har forskjellige spesifikasjoner på hvordan

Balansér propellen din. Hvis du ikke legger merke til noen nicks, men synes å ha propellproblemer, må du balansere det. bare gjøres av en lisensiert tekniker på ditt lokale båtreparasjonsanlegg.

4.

Kontroller navet. Hvis båten står stille, selv når du trykker på gass, Det kan være et navproblem. Installer en ny propell for å kurere dette problemet. Følg produsentens anvisninger for informasjon.

Tips og advarsler

  • Båter er veldig dyre og deler ikke noe billigere. Bruke en autorisert tekniker til å gjøre reparasjoner er nødvendig for de fleste båtreparasjoner.
  • En båtpropeller, eller prop for kort, er ansvarlig for å skyve båten fremover. Det gjør dette ved å bruke motorens kraft til å drive båten fremover. Hvis du er i stand til å fikse din egen båtpropeller, vil du kunne ta vare på mye av vedlikeholdet som kreves for å holde båten i orden.