Hvordan ta vare på en Beta Fish

 

1.

Før du går ut og kjøper en beta fisk, vil du sørge for at du eier alt du trenger for å ta vare på en. Begynn med å kjøpe en relativt liten tank, helst en Det er rektangulært i stedet for sirkulært. Selv om du kan bruke kildevann til å fylle tanken, anbefales det at du bruker vann fra springen og kjøp vannkondisjonering for å fjerne klor Til stede i vann fra springen.

I tillegg til rent vann trenger en beta fisk også tilstrekkelig matforsyning. Kjøp matpellets fra din lokale dyrebutikk som er spesifikt Utformet for å tilfredsstille ernæringsbehovene til en beta-fisk.

Hvis du vil kjøpe noen dekorasjoner av steiner på bunnen av tanken som du tror kan fisken nyte .

5.

Du er nå klar til å kjøpe beta-fisken din. Gå ut til den lokale dyrebutikken og velg fisken som virker som den passer for deg.

6. Før du legger fisken til sitt nye hjem, vil du sjekke at Vanntemperaturen på tanken og vanntemperaturen som fisken allerede er i, er den samme. Slipp enten fisken i posen i tankvannet til temperaturen på posen justeres eller fyll tanken med vann fra springen som er den samme Temperatur som vannet i fiskens pose.

Følg instruksjonene på matpelletsbeholderen for å mate din beta fisk og rengjør tankvannet en gang i uka eller

Tips og advarsler

  • Abrupte vanntemperaturendringer kan støt fisken din og føre til at den dør.
  • Ikke overfisk fisken din, mange beta fisk er kjent for å ha spist seg til døden
  • Beta fisk er flotte første kjæledyr fordi de er lette å ta vare på og morsomt å se på. Denne veiledningen vil forklare alle forberedelser du må ta før du kjøper en egen beta-fisk.