Slik lager du en aksentmur

 

1.

Hold det enkelt. Hvis du leter etter noe enkelt og raskt for veggen din, kan det hende du vil gjøre en enkelt farge på veggen. Dette åpner visuelt opp plassen mer, og du kan også få tilgang til den nye veggen når du er ferdig. Først må du legge ned plasten på gulvet (bare hvis du slipper noen). Ta på malingspinnen og bland malingen Unngå at det er tørt, og hvis fargen ikke er mørk nok, legg på et annet lag. Etter at malingen er ferdig, kan du få tilgang til veggen din med et bilde eller noen hyller, men hold det enkelt som det er der for å få rommet til å virke større, så vær sikker på at du ikke roter området.

2.

SPES IT OPP. for en fabelaktig måte å krydre opp et rom, vil du definitivt gjøre et tofargesystem på aksentveggen. Når du plukker ut farger, må du være oppmerksom på fargehjulet og ikke ta ut farger som kan kollidere . Prøv å velge farger som er enten ved siden av hverandre på fargeskiven eller motsatt fra hverandre. Nå som du har funnet farger du er klar til å male. Legg først plasten på gulvet for beskyttelse. Ta ut malerkassene og bland dem begge godt sammen med malingspinnen. Hell malingen i malingspannen. Tape av hvor du vil ha ditt design før du maler. Ta nå malingsrullen eller pensel og mal på designen din. La malingen tørke helt før du tar av tape. Trekk båndet ned i en 90 graders vinkel for å unngå og chippe av maling.

3.

FÅ CREATIVE. Hvis du er i humør for å være dristig eller bare for å lage et unikt kunstverk laget av deg så vil du definitivt prøve dette. Dette kan høres litt gal, men du vil bli sjokkert over hvor nyttig det kan være. Du vil kanskje prøve dette hvis du har barn også. Dette er en fantastisk ide for at du kan tegne alt du vil ha på det eller holde notater til deg selv Ungene kan også få luksusen til å faktisk komme på veggen, så det vil være spennende for dem også. Dette vil legge til et mer personlig preg på ditt boareal. Du vil ønske å kjøpe tavle maling, solgt i mange maling butikker Legg på plast på gulv. Bland opp maling med pinne og hell i malingpanne. Ta med rulle eller børste og legg den på vegger. Det vil vanligvis ta to strøk, i mitt tilfelle det gjorde. La det tørke og ha det gøy med kritt på veggen tilpasset av deg!

Tips og advarsler

  • Hvis du har mørke vegger, vil du kanskje primer dem først, men for lette vegger vant det ' t være nødvendig.
  • Vær kreativ, alt handler om deg og hvordan du uttrykker din individualitet!
  • For små rom kan malingsdampene være veldig sterke, så kanskje bruk slitasje Ta en maleri maske for å redde lungene fra giftige dampene.
  • Å skape en aksentvegg i hjemmet eller virksomheten vil bringe liv og energi til enhver plass. Det er en enkel og morsom måte å spruce opp et kjedelig rom eller bare for å legge til krydder til et ombygd rom. Den vanskeligste delen er å finne ut hvilken farge (r) du vil bruke. Du vil ha et luksuriøst rom på kort tid og Du trenger ikke å bruke hundrevis av dollar for å få det.