Hva jeg trenger å starte en Non Profit Rescue Shelter

 

Fellesskapsstøtte

Selv om du kjører et ideell redningsanlegg, vil det medføre at du brenner ut. Pleie av dyrene, spesielt de med spesielle behov og de administrative oppgaver, kan lett ta all ledig tid. For å unngå å brenne ut og skape et ly som du kan opprettholde i årene som kommer, trenger du hjelp fra lokalbefolkningen om det er i form av personal eller frivillig støtte.

Penger

Medisinsk behandling , mat og daglig pleie av dyrene er dyrt. Du trenger ikke bare å starte opp midler, men også penger til å ta vare på dyrene hver dag. Pengene kan komme fra dine egne besparelser eller fra donasjoner, en annen form for det mye trengte samfunnsstøtte.

Dyrhus

Du trenger et sted for å huse dyrene. Avhengig av hvordan du strukturerer ideell redning, har du flere alternativer. Du kan få et anlegg, holde dyrene i ditt eget hjem eller sette opp et fosterhjemssystem med frivillige fra samfunnet for å ta vare på dyrene midlertidig. Dypt omsorg for dyr og å se et behov for et ly i samfunnet ditt, har sikkert kjøpt deg til ideen om å skape et nonprofit redningshem. Men for å etablere et dyrehjelpshyll som kan tjene dyrene i ditt område i årene som kommer, tar det noen seriøs vurdering og planlegging.