Hvordan lage grafikk for en Yamaha 450 motorsykkel

 

1.

Tegn en tøff mal for en Yamaha 450. Alternativt kan du skrive ut bildet som er oppgitt her, og bruk linjekunsten til malen. Hvis du tegner din egen, trenger du ikke å sikte på nøyaktighet; bare få de grunnleggende figurene. Det viktigste du konsentrere deg om er fargesammensetningen. Legg til to sirkler for hjul, en diagonal linje for fremre støt, og en oppad og nedre trekant for kroppen på motorsykkelen.

2.

Legg til fronten motorsykkel med en sving 'C' form over forhjulet. Legg eksosrøret med et stort rektangel under høyre side av motorsykkelen. Legg frontruten med en tynn trekant over midten av forhjulets fender.

3.

Farg hjulene og setet til motorsykkelen svart. Farge kropp og frontfender av motorsykkelen brun. Farg støtene og eksosrørene grå.

4. Dra små, ujevne sirkler over hele kroppen på motorsykkelen, frontruten og frontfenderen.

>

5.

Sett en liten prikk inne i hver ujevn sirkel. Denne prikken skal ta opp mesteparten av sirkelens sirkel. Disse figurene vil etterligne flekkene til en leopard. eller inntrykk av pels med tynne diagonale brune linjer over tanområdene som ikke har flekker.

Tips og advarsler

  • Lag en kopi av mal og bruk den til å teste ut noen designideer du har i tankene.
  • Legg et ark under designet før du farger det, eller blekket bløder på bordet under.
  • Yamaha 450 motorsykkel er en rask og stilig off-road motorsykkel. Å drive en offroad motorsykkel handler om uavhengighet og frihet. En av de beste måtene å ta den ideen til neste nivå er å designe din egen tilpassede malingsjobb for din Yamaha 405. Selv om du ikke eier en faktisk motorsykkel, kan du fremdeles opprette dine egne originale design og teste ut nye ideer. For eksempel i denne artikkelen vil du lage grafikk på en Yamaha 450 som gir inntrykk av leopardhud på kroppen på motorsykkelen din.