Slik skriver du i forskjellige farger

 

1.

Klargjør utskriftsområdet. Du trenger en flat utskriftsflate med noen klemmer for å holde skjermen din nede.

2.

Del designen din etter farge og skriv ut transparenter for hver farge. Hvis du for eksempel skriver ut et amerikansk flagg på hvitt papir, trenger du en skjerm og transparenter for de røde stripene og det blå torget.

3.

Klargjør skjermene dine. Når du brenner skjermene dine, kan du prøve å justere transparenter så nær det samme stedet på de forskjellige skjermbildene som mulig.

4. Bruk klemmer for å låse den første fargeskjermen ned. Venstre skjermen, og legg papiret på flatflaten. Legg ned et stykke malerens tape langs lengden og bredden av papiret. Der de to stykkene av bånd krysser vil være ditt registreringsmerke.

5. Legg litt blekk langs skjermens øverste del. Senk skjermen, og bruk suggen til å trekke blekk over skjermen og på utskriften. Trekk ut utskriften og sett den tørk. Gjør dette for hver utskrift.

< p> 6.

Rengjør den første skjermen, og sett den andre skjermen i klemmene.

7.

Legg dine tørre utskrifter på flat utskrift overflate, og prøv å justere utskriften med designet på den andre skjermen. Fortsett å jobbe med den til den er perfekt justert.

8.

Løft skjermen forsiktig, hold den tørk utskrift på plass, og legg ned båndet for å opprette et nytt registreringsmerke.

9.

Legg blekk på skjermen, og sug det over. Det skal skape den andre fargen. Ta utskriften ut og la den tørke.

10.

Gjenta denne prosessen med hver ny farge.

Med bare noen få tilpasninger til den normale utskriftsprosessen og en ekstra skjerm, kan du legge til flere farger på skjermen. De ekstra fargene kan virkelig bidra til å gjøre ditt siste design pop og komme til liv.