Hvordan tjene penger på å skrive papirer

 

1.

Velg emner du liker å skrive om og forskningsrelaterte nettsteder, blader, lokale bedrifter og lokale aviser for å identifisere organisasjonene som fokuserer på dine interesserte områder.

2.

Send et oppdatert CV på arbeidshistorikken din, komplett med eksempler på tidligere publisert arbeid (hvis det er tilfelle) til alle kontaktene som er relatert til hovedområdene dine interesse som ligger i trinn 1.

Som følge av å sende inn CV-en, trekker du ut en originalartikkel som etterligner stilen og tonen til andre forfattere som gjør lignende arbeid, og sender det ut samtidig til alle nettstedene, bedrifter (som trenger forfattere til å komponere brosjyrer eller håndbøker), magasiner og lokale papirer, og sørg for å ta med et kort følgebrev som kortfattet forklarer bakgrunnen og opplevelsen med emnet, spør dem om De vil gjerne publisere artikkelen din.

4. Kontakt en av de mange populære informasjonssidene som regelmessig ansetter frilansskribenter som: D emandStudios.com, EditFast.com, Mediabistro.com, Guru.com, Newsjobs.net og Poewar.com.

5.

Fortsett å kommunisere med de byråene du tidligere hadde kontaktet Trinn 2 og 3) mens du kontinuerlig starter nye kontakter for å holde deg i riktig retning, dvs. betalt for å skrive papirer.

Tips og advarsler

  • Skreddersy skriving for å møte de respektive behovene til de som vil lese det, dvs. målgruppen.
  • Vær motstandsdyktig, ikke motløs, ved å bekrefte at hver 'nei' er nærmere en 'ja' . '
  • Unngå emner som du ikke er så begeistret for, fordi din skriving vil gjenspeile uinteressansen din.
  • Ikke vær skremt hvis du ikke tidligere har publisert noen av dine skriving-- send ut ditt CV og et eksemplar av din skriving uansett - du må starte et sted!
  • Hvis du ønsker å tjene mer enn 'en krone for dine tanker' som forfatter, forplikte seg til den ideen nå og begynne å vurdere alternativene dine. Inngangsveier for forfattere i dag inkluderer: nyhetsbrev, nettsider, CVer, brosjyrer, manualer, magasiner og aviser. Internett inneholder spesielt en mengde skrive ressurser og jobber for den aspirerende forfatteren.