Hvordan å silke skjerm glass

 

1.

Lag et konsept, få et bilde enten tegnet eller trykt, jo enklere jo bedre. Dette kan gjøres i svart og hvitt, da det bare vil fungere som en slags mal.

2.

Du må lage en sjablong av designet. Hvis det skal være flere lag, gjør du hvert lag ved å gi det et angitt kontrastnivå. For eksempel vil et gråskalabilde som blir laget i et sjikt med tre lag, ha en stencil for svart område, en for middels grå og en annen for de letteste tonene. Hvis du har en lett bue, vil dette gjøre det enklere.

3.

Hvis du arbeider med et flatt glasspanel, kan du bruke den tradisjonelle rammen og strakte silkemetoden. Dette vil bare fungere med maling som ikke krever bindings- eller tekstureringsforutsetninger, slik glassfarge. Ved å bruke en silke skjerm, vil utskriften ikke være like holdbar som andre metoder, men du vil få rammen til å brukes igjen.
- Legg bildet under silkesiden ned og spor linjen i hvert lag med en pensel og tegne væskefylling i en hvilken som helst positiv plass. Dette er hvor malingen overføres til glassruten.
-Onse dette tørker ved hjelp av en gnist fyll inn noen negativ plass med blokkerende væske, når dette er tørt skyll med varmt vann. Dette vil vaske bort tegnefluidet som gir deg den ferdige skjermen.

p> * Hvis varen du skriver ut på, blir utsatt for elementene, inkludert oppvaskmaskiner, må du lage stencils på kontaktpapir. Dette kan gjøres ved å spore eller bruke en Gocco Machine. Gocco-maskiner finner du på www. ebay.com for rundt $30. Det overfører et bilde ved hjelp av fotoemulsjon.
-Når du har overført et bilde på kontaktpapiret kutte ut noe positivt mellomrom med en Exacto eller en håndverkskniv med et fint punkt.
- Gjenta dette trinnet for hvert lag av stencilen din.
Rengjør overflaten du vil skrive ut på , vil noen glassrenser være tilstrekkelig.

5.

Hvis du vil ha en frostet effekt, vil du etse krem, som du finner hos en hvilken som helst håndverksbutikk. Denne teknikken vil bare fungere med et enkeltlags stencil. Bruk hansker i løpet av dette trinnet, siden etsekrem er sur nok til å irritere huden din.
-Apptak kontaktpapiret og sørg for at alle kanter er helt festet til glasset. Hvis du gjør det på en effektiv måte, får du rene linjer.
- Bruk en svamp til å påføre etsetkremet på glasset over det området der kontaktpapiret er plassert.
-Refer til spesifikasjonene på pakkene for å vite hvor lenge du skal la krem ​​på. Når du er ferdig, skyll av med varmt vann og fjern kontaktpapiret.

6.

For flerlagsstensiler, bruk overflatebalsam som virker som bindemiddel for maling. Dette kan også kjøpes på en kunst u0026 amp; håndverk butikk.
-Apply sjablonen din igjen og sørg for at ingen kanter blir hevet, bare glatt dem ut.
- Bruk glassoverflaten som følger instruksjonene på emballasjen.
-Paint hvert lag en om gangen når den forrige har tørket. Dette gjøres best med en svamp eller pensel.

7.

Gjør det godt til alle vennene dine!

Tips og advarsler < / h4>

  • En silkescreeningsramme har den ekstra fordelen av å jobbe på forskjellige overflater, selv om kontaktpapiret gir deg et bredere utvalg av medier.
  • Screening på glass er tidkrevende, men kan til slutt forvandle vanlige glassvarer til unike kunstverk. Å utvikle et designskjema er den enkle delen, og perfeksjonen din teknikk vil bare skje med praksis. Det er mange måter å oppnå varierende effekter ved screening på glassobjekt, inkludert frostige og multilagsvirkninger.