Hvordan kutte og male et Stained Glass Rose

 

1.

Har to kopier av mønsteret du vil bruke. En kopi vil bli brukt når du skjærer ut mønsteret som skal brukes på glasset, og det andre blir brukt til layoutmønsteret når du maler.

2.

Klipp ut mønsterstykker av rosen og legger på glasset, (vær sikker på å bruke sikkerhetsbriller mens du skjærer eller sliper glass, og latexhansker er også en god ide). Trekk på baksiden av mønsterbrikkene med spray lim. Neste mål mønsteret ved hjelp av en glass cutter. Score hvert stykke av rosen og bryte hvert stykke glass om nødvendig, før du går videre til neste.

3. Bruk en glassmølle, slip kanten av glasset å gjøre så glatt som mulig. Når du har fulgt mønsteret og kuttet glassstykkene riktig ut, fjern papirmønsteret og fjern spraymidlet fra glasset.

4.

Bruk det andre mønsteret ved å bruke det til følg mens du maler glass for detaljert maleri. Du kan legge glassstykkene over det andre mønsteret og male mens du ser ned på det andre mønsteret under.

5.

Bruk en miniatyr pensel, lakk den frie formdesignen med glass maling på glassbitene. (Ikke bruk spraymaling, ansikt, kropp eller betongmaling)

Jeg husker som barnemaleri farget glass i kunstklasse for et prosjekt. Siden da har jeg malt et par fargete mønstre selv. Stained glass kunst gjør gode gaver til familie og venner.