Hvordan overvinne forfatterblokk

 

1.

Sett ned hva du gjør og gå inn i et annet rom. Ta bare noe å skrive på og noe å skrive med.

2.

Sett på gulvet midt på rommet. (Hvis det er en TV på, slå den av) Lukk øynene og tenk på annet enn å puste deg. Gjør dette i ca 15 minutter eller til du endelig har stoppet med å tenke, gjør det i 10 minutter

3.

Nå tar du skriveinstrumentet og papiret, eller hva som helst, og begynner å skriv hva som helst som kommer inn i hodet ditt. Gjør dette i 20 minutter eller til hånden din kramper opp fra skriving. Brett papiret i halv eller vend det med forsiden ned.

4. Legg papiret ditt og skriv det ned og ta et glass vann. La alt stå på rommet. Hold deg på kjøkkenet eller hvor du har vannet fra, til du er ferdig med vannet. Gå deretter tilbake til dine ting.

5.

Ta skriveøvelsen din og se på den. Og høyt lese nøye alt du skrev. Ikke tenk på om det ikke er bra eller dårlig, eller det som bare leser det. Og vær ikke bekymret for om du virker dum eller ikke. Du skjønner ikke, og selv om du gjør det, hvem bryr deg, er du på vei til å skrive igjen.

6.

Rip det opp, brenn det, skyll det ned i toalettet. , bare ødelegge det, uansett hvor godt det er, eller bare det, bare gjør det. Og husk å fortsette å puste.

7.

Du er nå klar til å takle ethvert skrift som du kan ha latt å gjøre.Du har nettopp tilbrakt om en time, IKKE tenkt på hva du burde eller burde ikke skrive. Gjenta så mye som nødvendig, men ikke hvis din på en frist, så bare gjør det tre eller fire ganger.

Tips og advarsler

  • Jeg vet at dette høres galt, men det virket for meg, og jeg har alltid forfattere blokkert
  • så det blir ikke vondt å prøve.
  • Du vil være alene for denne prosessen. Noen eller noe annet enn deg selv er for mye distrahering
  • I denne artikkelen vil jeg fortelle deg hvordan du skal overvinne forfatterblokken. Det er ikke lett fordi du må tømme tankene dine om stort sett alt du tenker på på en daglig basis. Men hvis du følger disse triksene som jeg forteller deg, må du på slutten ha et klart hode og tenke på skrivebanen.