Hvordan selge arkivfotografi

 

1.

Hvis du har tatt bilder for en stund enn du allerede har et lite bibliotek med bilder bygget opp. Når du er klar, må du gå ut og finne nye fag og ta kvalitetsfotografier, og fortsett å bygge biblioteket ditt. Du må også gjøre et søk på en søkemotor som google for lagerfotografering. Det er mange gode mikrolagringssteder der ute, jeg tilhører en som heter fotolia.com.

2.

Nå har du en nettside plukket ut og biblioteket ditt klar til å laste opp. Etter at du har opprettet en konto med brukernavnet og passordet ditt, må du laste opp bildene dine til nettstedet for gjennomgang. Når bildene dine er på nettstedet, har de inspektører se over bildene for estetisk kvalitet. Bildene som de føler er av god kvalitet, de vil godkjenne og vil være klar for salg. Denne prosessen kan ta et par dager til et par uker, så du må bruke tålmodighet her, tid til å snakke litt flere bilder. Bare fordi du venter på godkjenning av en serie bilder, betyr ikke at du ikke kan laste opp mer, fortsett å snappe og laste opp.

3.

Ikke motløs at noen av bildene dine blir avvist skjer for alle. Jo mer du sender inn mer vil bli akseptert, men bare sette på dine beste fotografier. Hvis du sender inn et stort parti med et par gode og en mengde dårlige sjanser, vil alle bli avvist. Hvis inspektøren ser på 3 eller 4 av dem og mener de er dårlige, vil de tro at hele batchen er dårlig. Nøkkelord er nøkkelen til å være vellykket. Du må tenke på alt dette bildet kan brukes til, representere eller annen grunn folk ville kjøpe den.

4.

Du har nå din Første fotografier sendt, nøkkelord og akseptert nå er ventetiden. Dette kan ta svært lang tid før du får det første salget. Ikke vær sikker på at dette er normalt. Hvis du får salg i ditt første år, har du det bra. Fortsett å knipse, sende inn og begynne å knytte lagersiden din på andre nettsider. Bruk sosiale nettverkstjenester for å få navnet ditt der ute og la folk få vite at du har et lagerbibliotek. Kom inn med noen grafiske designgrupper og annen visuell kunstner som kanskje trenger arbeidet ditt. Etter mye hardt arbeid og tålmodighet begynner du å samle salg mens du er på ferie eller ser på en film.

Lykke og takk for lesing
Brad

Tips og advarsler

  • Se på mange kunst- og andre lagerfotografier for inspirasjon, ikke å kopiere.
  • Finn noe du er interessert i og få tak i hver vinkel av det, bli en spesialist.
  • Spør folk som du verdsetter deres mening og prøver å forbedre med deres forslag.
  • Hvordan ta en hobby av fotografering og tjene litt ekstra penger å selge bilder med en royalty fri stock photography byrå nettside. Royalty-fotografering er billige lagerfotografier for grafiske designere på et budsjett. Selg lager bilder og gjør en beskjeden inntekt gjør det du elsker.