Slik bruker du Photoshop til å lage spesialfotografier

 

1.

Ta et fotografi i photoshop Legg til en utklippsmaske rundt bildet og du har en vignett laget av tekst. Dette kan brukes til å tilby kundene dine et spesielt element, for en gave eller en spesiell bursdagsgave. Dette er veldig enkelt å gjøre, og resultatene er bemerkelsesverdige. Når du har det bra med dette trikset, kan du legge til flere lag og fotografier for å lage en kreativ montasje.


1) Åpne bildet ditt i Photoshop. Størr bildet ditt til det du vil skrive ut på.

2.

2) Legg til et andre lag over bildet ditt.
3) Bruk Paint Bucket-verktøyet og velg en farge du vil ha vignetten til å være og fyll laget solid bruk en gratis farge, svart eller hvit. Du kan justere lagets opasitet for å farge ut fargen og ikke være så sterk.
4) Ta tekstverktøyet og velg en skrift som er stor og blokkertype og skriv inn midten av laget hva du vil klippe for å være i dette eksemplet brukte jeg 2009. Du kan bruke personens navn, alder, år tatt eller uteksaminert, barnebarn, etc.
5) Med tekst på plass, skriv ctrl T for å endre størrelsen på størrelsen du vil ha fotografiet til å vise gjennom trykk enter når du har den størrelsen du liker.

3.

6) Ta det magiske viskelærverktøyet og slett fargen ut av tekstplass
7) Velg lag med fotografiet på det og flytt fotografiet slik at det viser gjennom teksten din hvordan du liker det, og du er ferdig, håper du liker.

Lykke til og nyt.

Bruk photoshop til å ta et fotografi og bruke tekst til å lage en vignett. Dette kan brukes til å lage en spesiell gave til noen bursdag, eksamen eller noe spesielt å selge til dine kunder.