Hvordan Stencil for airbrushing

 

1.

For å komme i gang vil du ønske å lage en opprinnelig skisse eller oversikt. Pass på at du gjør stencilen din på et stykke skrappapir, slik at du ikke kutter inn i papiret du gjør din kunst på. Dette vil gi deg din stencil. Når du er ferdig med skissen din, plasserer du maskeringsfilmen direkte over skissen. Nå med din exacto kniv vil du kutte ut skissen på skissen. Du kan forlate senteret og kutte deler som vil ha en mer definert kant som du kan løfte og erstatte. Jeg fant de fleste av mine forsyninger på www.tcpglobal.com

2.

Når airbrushing du vil bygge fargene dine fra baksiden til forsiden. Så du vil ønske å velge en bakgrunnsfarge.

3.

Etter å legge grunnfargene dine, trekk forsiktig maskefilmen fra skissen. Plasser din stencil hvor den passer i ordningen din. Her kan du begynne å bruke farger på dragen ved enten å fjerne innsiden av sjablonen helt eller bare å trekke tilbake seksjoner om gangen. vær forsiktig så du ikke kommer over sprøyten på resten av maleriet. Du kan gjøre dette ved å dekke det med papir og tape det til utsiden av stencilen din.

4. Når du har fjernet sjablonen, kan du begynne å gjøre detaljene dine. Du kan også begynne å lage mange andre frihåndsbilder i maleriet. Dette vil komme i gang i riktig retning, og jeg håper jeg kan hjelpe.

Takk for at du har lest, Paul Hawkins.

Tips og advarsler

  • Hold airbrushen ren. / li>
  • Fortsett å øve.
  • følg produserer advarsler.
  • I denne artikkelen lærer du de grunnleggende
    trinnene for airbrush stenciling.