Hvordan oppmuntre barna til å ta og dele bilder

 

Forbedre kreativiteten

1.

Ta en serie bilder

Oppmuntre barnet ditt til å ta en serie med foto på ett emne, for eksempel vann . Når barnet ditt har tatt en serie med bilder, kan du lage en bok ut av bildene ved å laste dem opp til et selvutgivende nettsted, for eksempel lulu.com. Boken bør ankomme om noen få uker etter at du lastet opp bildene.

For å ytterligere oppmuntre barnets kreativitet, skriv ham eller henne en historie om bildene eller en historie som bruker bildene som illustrasjon. Barnet ditt vil være stolt av hans eller hennes arbeid. barnet vil være i stand til å holde boka i generasjoner!

2.

Hang Photos Photos Prominently

Når barnet ditt har tatt bilder, må du vise barnet ditt at du er stolt av sitt arbeid ved å henge dem rundt i huset ditt. Barn vil glede seg over å se bildene deres montert på veggen som profesjonell kunst. De vil også gjerne fortelle gjestene om bildene.

3.

Gå online

Still barnet ditt opp med et eget fotoalbum på egen hånd. Pass på at du bruker et sikkert fotodelingsnettsted, og at Du overvåker besøkende på nettstedet for å sikre at barnets personvern opprettholdes.

Barnet ditt vil lære om fotodelingsteknologi, samt fotografiet. Dessuten kan barnet dele bilder og kommunisere med hele familien.

4.

Fotoramme

Kjøp en fotoramme du viser i et velhandlet område av ditt hjem hvor barnet ditt vil se det ofte. Barnet ditt kan laste opp bilder til rammen som han eller hun tar dem. Med en fotoramme, vil barnet ditt være stolt hver gang en av hans eller hennes bilder endres i rammen.

I tillegg kan han eller hun legge til nye bilder når som helst han eller hun ønsker, og hjelpe barnet ditt til å lage egen dame i ditt hjem.

h4> Tips og advarsler

  • Positiv forsterkning vil oppmuntre til større kreativitet.
  • Prøv å ikke veilede barnet ditt for mye som han eller hun tar bilder
  • Mange foreldre liker å oppmuntre barnas kreativitet gjennom nye metoder, inkludert fotografering. Hvis du har et kamera som du er komfortabel med å dele med barnet ditt (for eksempel et billig kamera), la barnet ta bilder som bidrar til å beskrive sin verdenssyn .

    Hvis barnet ditt viser interesse for fotografering, dra nytte av interessen og oppmuntre den ved å hjelpe barna å finne måter å dele bilder med det arbeidet de har opprettet. Her er noen tips for å hjelpe dem omfavne fotodeling.