Hvordan skrive navn i Bubble Letters

 

1.

Dobbeltkryss stavemåten til navnet.

2.

Finn eksempler på nettsteder som spesialiserer seg på boblepostskriving og riktig form. Velg ett nettsted for å fokusere på, og bruk det som din guide.

3.

Øv på å tegne alle bokstavene i alfabetet i boble stil. Vær ekstra forsiktig med å fullføre bokstavene i navnene du vil skrive. Hvis du tegner bobletegnene, er det for vanskelig først å starte ved å spore dem med sporpapir.

4.

Bestem hvor stort boblene skal bli. Ved hjelp av en linjal og blyant skal du lage horisontale linjer på papiret, adskilt av ønsket høyde av boble bokstaver. Dette forhindrer bokstavene fra å trappe ned siden skråt og forhindrer størrelsesforskjeller mellom bokstaver. Den beste artistenes boblebokstaver ser bare bra ut dersom de er konsistente i størrelse og følger en linje.

5.

Bruk en veiledning. Hold en kopi av alle dine boblebreve fra praksis. Les øvelsesbrevene som en påminnelse om skjemaet før du begynner å tegne navnet og når du trenger hjelp i prosessen.

6.

Selv om navnet på boblebrevet ditt kommer i fargen, må du først gjøre omrisset i blyant. Hold en viskelær i nærheten, siden feil er uunngåelig.

7. Boble bokstaver, med runde kanter og store bokstaver, er morsomme å doodle, legge til en skarp kreativitet til bokstaver, og passer for skilt og flyger. Boble bokstaver gi navn og andre ord og uttrykker en glad, bekymringsløs stemning. De kan ha enkle konturer i svart eller farger, eller du kan fylle dem med farger for å få en ballong effekt.