Hvordan tegne en Spiderman-logo

 

1.

Tegn en sirkel midt på siden for edderkoppens hode. Legg til en lang oppadgående trekant for halen. Koble hodet til halen med et lite rektangel. Legg til åtte korte linjer som stikker ut fra venstre og høyre side av hodet.

2. Legg til 'L' og revers 'L' figurer til de øvre fire beina for å lage hele øvre bein av edderkoppen. Legg opp og ned 'L' og vend opp og ned 'L' former til bunnben for å fullføre dem. Legg til to buede linjer på toppen av hodet for tenner.

3. Dra parallelle linjer rundt utsiden av edderkoppens kropp og ben for å legge til størrelsen på skjemaet. Slett alle retningslinjene dine. Blekk hele bildet. La bleken tørke og forsiktig slette blyantlinjene.

4.

Farg hele spindelsvart. Bruk den svarte markøren til å gjøre dette.

Farg bakgrunnen med den røde markøren. Kontroller at den svarte markøren er tørr, slik at blekket ikke bløder mens du farger bakgrunnen.

Tips og advarsler

  • Legg et ark papir under illustrasjonen for å forhindre at bildet bløder på skrivebordet.
  • La blekk tørk grundig før du sletter blyantlinjene eller håndter bildet. Ellers vil illustrasjonen smusses.
  • Spiderman er en utrolig og populær tegneserie karakter som han har fullstendig omdefinert hele tegneserie franchise. Spiderman er ikke bare en superhelt i månedlige tegneserier, men en videospillsstjerne, tv-stjerne, filmstjerne og er gjenstand for hundrevis av leker. En av de kuleste aspektene ved Spiderman er hans distinkte logo på en edderkopp på brystet. Tegne denne logoen er ganske enkelt og krever manipulering av bare noen få grunnleggende former.