Hvordan tegne en hund i farge blyant

 

1.

Bruk en blyblyant til å begynne. Finn de grunnleggende figurene som består av en hund. Disse figurene er de samme for alle hunder - bare proporsjonene endres, avhengig av hundens rase du vil tegne. En lett trukket trekant trukket opp ned, med en mindre opp ned trekant inne for å definere snuteområdet, gir deg en generell ide om plassen du vil oppta med hodet. Legg til et par sirkler og du har ørene. Tegn en kvadratisk for å representere brystområdet, et rektangel for resten av kroppen, og langstrakte sirkler for beina. Det du ender med, ser ikke ut som mye nå, bortsett fra en rekke overlappende former. Det er ok. Nå er det på tide å avgrense tegningen.

2.

Bruk et referansebilde hvis du vil. Begynn å slette hjørner og kanter og erstatte dem med linjer. Bruk en fargeblyant nå, hovedfarge din hunds pels vil være. Ta bort linjer fra de grunnleggende formene og erstatt dem med mer raffinert hundeforming. Målet er å bruke de grunnleggende formene som plassholdere for proporsjonene som du gradvis gjør dem til hundens egenskaper.

3.

Start på ansiktets egenskaper når du har ytre form av hunden grovt ut. Arbeid på nesen først og formen til snuten slik at den danner en vinklet linje mot øynene. Bruk en lys blyantlinje for disse funksjonene. Tegn øynene og legg til pannen, og legg deretter til skygge for å oppnå settet av øynene. Du kan bruke den samme typen skyggelegging for å få snuten ut og definere resten av hundens ansiktsegenskaper.

4. Bruk pennpenner til å påføre pelsen. Du kan accentere pelsfargen med lyse streker av svart eller blyblyant, eller du kan tegne korte, tyngre linjer med samme farge som pelsen, slik at linjene skiller seg ut. Bruk de fargene som er nødvendige for rasen av hunden du tegner. En fin teknikk med fargeblyanter, spesielt hvis de er oljebaserte, er å smette med fingeren eller en viskelær for å blande de forskjellige fargene til mykere linjer, noe som gir hunden ' s pels en mer realistisk effekt. Sørg for å legge til skyggelegging rundt hundens midseksjon og benledd for å få ut kroppstonen. Du vil ikke ha en flat hund. Bruk skygge til å gi inntrykk av tre dimensjoner.

5.

La noen av fargelinjene krysse over hundens ytre formelinjer Dette gir pelsen sin liv. Når du legger til farger, sørg for at du fortsetter å mørke skyggene rundt pannen, øynene og ørene. Skyggen rundt ytre perimeter på innsiden av hundens ører vil gi ørene en fullere mer realistisk form. Selv om hunden din først og fremst er en farge, vil bruk av subtile variasjoner av den eneste fargen legge til livlige kvaliteter til hunden din.

Tegning er morsomt. Noen mennesker gjør det som en hobby og andre lever på det. Dyr, spesielt hunder, er populære emner for både amatører og profesjonelle artister. Hunder gir flott motiv for alle typer kunstverk, enten de er midtpunktet eller et tillegg til naturen. Hunder er ganske enkle å tegne, så lær hvordan du bruker farge blyanter til å tegne en hund.