Slik kobler du et lys til et solpanel

 

1.

Utsett ledningen som bærer strøm til lyset ditt, og kutt og strikk endene av det til forberedelse for tilkobling til din solkrets.

2.

Monter solcellen og superkapacitoren til kretskortet, og loddetrådsledninger mellom solcellens terminaler og superkapacitoren fører positivt til positivt og negativt til negativt.

3. < / p>

Loddekort isolerte kobberledninger fra forbindelsespunktene mellom solcellen og superkapacitoren til lysets ledninger, positive til positive og negative til negative.

Sett lyset ditt et sted hvor solcellen kan få direkte sollys.

Tips og advarsler

  • Supercapacitor vil tillate at lyset ditt forblir tent under kort tid øyeblikk av skygge eller skygge, men kretsen trenger fortsatt vanlig lys for å fungere.
  • Hvis du er interessert i praktisk solkraft, men ikke har råd til å ha hele kablet til å løpe på solskinn, kan du være på utkikk etter en billigere måte å eksperimentere med solenergi.

    Siden evnen for å lyse opp våre hjem er en av de viktigste målene til moderne solenergi ingeniører, noe som gjør at ditt eget soldrevne lys kan være et godt sted å starte etterforskningen din på solenergi.