Slik selger du bildene dine til bigstockphoto.com

 

1.

Sjekk ut bildene dine for bilder som solnedganger, landskap, bygninger, par i kjærlighet eller noe av ekte interesse. Bilder av deg som står ved bilen din, rippe på din forbannede, berusede, vennlige venn, vil ikke selge.

2.

Bli med på bigstockphoto.com
Når du har gått sammen, trenger du å lese noen sider om hvordan nettstedet fungerer, hvilke bilder er gode for å laste opp hva lisensiering er behov for på bildene dine. Ta deretter en kort test på hva du har lest. 'Hvis du ikke vet svaret, høyreklikker du på tilbakeknappen og åpner det i en ny fane.'

3.

Last opp alle bildene dine som passer inn Ta en pause, og sjekk tilbake fra tid til annen for å se om noe selger.

4.

Hvis du er god i Photoshop, sjekk ut de bestselgende bildene og bruk dem til ideer om hva som er etterspurt og opprett originalt innhold basert på det.

5.

Hvis du har flere nettsteder, kan du prøve å bli medlem for Affiliate Programs. < br /> du får en link som legges til på sidene dine, og anbefaler dem for å kjøpe og selge bilder og få en prosentandel av fortjenesten som er opprettet av personen du sender det.

Tips og advarsler

  • Vær original opprette annet innhold som du ikke ser oppført
  • Fikk du en stor lager av landskapsfotoer fra din siste ferie? Liker å ta bilder av fugler? Roter rundt i Photoshop på fritiden? Last opp bildene til dette nettstedet og se om de selger.
    Du lager $.50 til $1.00 for vanlig nedlasting av bildet ditt og opptil $60 for spesielle lisensbilder.