Hvordan bygge en Miniature RC Flying Bug Robot Project

 

1.

Konstruer en lett pyramidisk flygel fra tynne stykker av metall, plast eller tre. Din ferdige luftramme skal ha tre flate monteringsflater inne i den (som etasjer i en bygning), og et lite hull i toppet for motorens aksel.

Materialet til flyplaten kan være alt du vil, så lenge det er sterkt nok og lett nok til prosjektet.

2.

Monter din submikro servo til det øverste 'gulvet' på flyet ditt med den medfølgende monteringsmaskinen, og med akselen pokker ut hullet på toppen. Fest propellen sikkert også, og roter det helt rundt flere ganger for å sikre at det ikke påvirker flyet ditt når som helst.

Merk: Alle robotdelene i dette prosjektet finnes på gode priser på roboten hobby nettsteder (se Referanser for eksempler).

3.

Sett inn og fest RC-kretsen og antennen til midtgulvet på flyet ditt, sørg for at det er sikkert og vil ikke forstyrre servo-funksjonen når som helst. Løsne utgangsledningene fra styrekretsen til motorens inngangsledninger, og fest ledningene sikkert bort fra spinnproppen.

4.

Monter strømkilden på det laveste gulvet i flyet ditt og loddet utgangstilkoblingene til strøminntakets ledninger på RC-kretsen. Din robot er nå fullt konstruert, men du bør tillate loddet å avkjøles og herdes i minst et par timer før du forsøker å utføre en operasjon.

Tips og advarsler

  • Hvis robotens propell er i full kraft, men du ikke har løft, må du kontrollere at propelloren spinner riktig retning. Hvis ikke, reverser strømledningene fra RC-kretsen til motoren, gjenopplåseren, og prøv igjen.
  • Ikke la robotens første få feilsøkingsfly gå høyere enn et par tommer. På dette punktet , du ser etter feil i konstruksjonen, noe som kan føre til katastrofer i høyere høyder.
  • Mens Seiko presenterer sine 12,3-grams flyrobot, komplett med digitalkamera, dobbelte roterende ultralydsmotorer og Bluetooth-funksjonalitet, sitter du hjemme og snu en delikat nyanse av smaragdgrønn. Bare fordi du ikke har en doktorgrad i robotteknologi, gir en multimillion-dollar statlig støtte og millioner mer i laboratorieutstyr, betyr det at du ikke kan ha din egen høyteknologiske flyrobot?

    As Det viser seg, nei, det betyr det ikke i det hele tatt. Faktisk, med noen få hobby elektroniske deler, noe loddemåler og litt vennlig veiledning, kan du bygge din egen (ganske enklere) flygende robot.