Hvordan bygger jeg en robot for 13-åringer?

 

Bygg en robot

1.

Velg et vanskelighetsnivå. Å bygge en robot fra grunnen krever en betydelig mengde elektronikk kunnskap og vil trolig være over hodet til standard 13-åringen, så ditt beste valg vil være å kjøpe en robotteknikk fra en hobby eller varehus. Det er flere vanskelighetsgrader du kan velge mellom, avhengig av dine og barnets elektronikkferdigheter. Du bør undersøke settene og se hvilket nivå som passer din ekspertise.

2.

Forbered et arbeidsområde. Robotsett har ofte mange små deler og ledninger som lett kan gå tapt hvis de ikke er på riktig sted. Opprett et arbeidsområde på et stort bord. Hold robotterbitene sammen på venstre side, gjør midt på arbeidsområde, og på høyre side plasserer du verktøy som trengs for prosjektet.

3.

Bygg roboten. Følg instruksjonene på emballasjen for å sikre at alt blir gjort riktig. Noen robottekselsett må bare knyttes sammen, og andre kan kreve lodding. La tenåringen dele det vanskeligere arbeidet med å bygge opp sin tillit til å bygge robotikk.

p> Test roboten. Når roboten er fullført, test den ut for å sikre at den fungerer som den skal. Hvis ikke, gå tilbake til instruksjonene og dobbelkjekke forbindelsen ons. Ikke vær redd for å demontere roboten og starte over.

Robotikk er et morsomt og interessant fagområde som involverer planlegging og bygging av mekaniske objekter designet for å utføre bestemte oppgaver. En tenåring er gammel nok til å bygge en robot ved hjelp av en forelder, og handlingen kan gi en interesse som kan føre til en karriere. Å bygge en robot fremmer ikke bare en kjærlighet til vitenskap, men kan også være en bonding opplevelse som kan bli en forelder og barnhobby.