Hvordan jobbe med akrylmaling

 

1.

Bruk gamle klær hvis du får maling på dem. Akrylmaling kan lett vaskes av hendene med varmt vann og såpe, men har en tendens til å flekke stoffer hvis de lar seg tørke.

2.

Kjøp pensler som er laget spesielt for akrylmaling resultater. Unngå naturlige hårbørster. I stedet hold deg til stivbørste syntetiske hår pensler.

3.

Bruk kun akrylmaling på gjenstander som er primet for bruk med akryl. Papir, lerret, lerretskort og tre er alle gode valg.

4.

Bland akrylmaling med medium for å få forskjellige resultater. Mediumer brukes til å endre konsistensen av maling. På denne måten kan du få en fin glans eller en unik tekstur.

5. Hold minst 2 kopper vann når du bruker akrylmaling. En vil være for å rengjøre børsten din. Den andre vil være for blanding.

6.

Mal over eventuelle feil. Akrylmaling tørker raskt, så hvis du gjør en feil, kan du bare male over det.

Akrylmaling er et populært medium for malere. De er generelt billigere enn oljemaling, noe som resulterer i mange nye malere som prøver dem ut. Hvis du er ny maler eller er interessert i å bli maler og begynner med akryl, er det noen ting du bør vite om hvordan du skal jobbe med akrylmaling.