Hvordan male Treer på en Oljemaleri

 

1.

Bestem hva slags tre som skal gå inn i oljemaleriet og hva sesongen er. Hvis det er et eviggrønne tre, vil fargene du skal bruke til løvet være kombinasjoner av grønt. Det samme gjelder for løvtrær om våren eller sommeren. Fallfarger selvfølgelig har en tendens til å være mye mer variert.

2.

Du bør allerede ha malt bakgrunnen og alt annet som avstandsvis går bak treet, som malerier er malt i rekkefølge fra bakgrunn til forgrunn for å gi maleriet riktige perspektiver.

3.

Paint stammen på treet ditt på lerretet ditt. Klem noen nyanser av brun maling på pallen i nærheten av hverandre. Legg til et dab med svart maling. Bland lett maling sammen, men sørg for ikke å blande malene grundig. Ta en filbert børste, legg børsten med den brune malingblandingen, og trekk en grov vertikal linje på lerretet. Husk at trunker er ikke rette linjer, og bør ha noen svake sidebryter. Hjulet skal tynne når det stiger og gradvis nå et lite spiss øverst.

4.

Lakk treets grener. Bruk den samme brune blandingen av maling, lakk grener ut fra stammen din. Grenene skal være tykkeste på stammen og gradvis tynn til et spiss. Grenene vokser ut og opp fra stammen. Legg til mindre grener på ulike punkter fra dine større grener. Legg til enda mindre grener til disse. Grenene skal være enda mindre rett enn stammen, og de kommer vanligvis opp for å hjelpe blader med sollys.

5.

Legg til skygger i kofferten og grener. Legg litt svart maling til din brune malingblanding. Bruk en tynn filbert børste for å legge denne mørkere fargen til skyggen siden av stammen og grenene. Dette bør være en veldig tynn skygge, og være mindre enn halvparten av stammen og grenene.

6.

Lag tre malingsområder på pallen din for fargen på bladene dine . For hvert område bruker du de samme fargene, men i forskjellige forhold. Ideen her er å skape en kombinasjon av greens og gule som blir mørkere på baksiden av treet og i skyggene (og derfor ikke mye gul), en gruppe maling som er litt lettere og deretter en tredje gruppe som har mindre grønn og mer gul og hvit. Bruk svart maling til å gjøre mørkere greener og hvit maling for å skape lysere grønne nyanser.

7. Bruk en stor, oval pensel for å dabere lerretet med mørkere greener. Dekk børsten på enden av grenene, og også i et generelt paraplymønster over stammen. Gjenta prosessen med en annen oval pensel med de midterste tonene av maling. For den letteste fargen, bruk en vifte børste og markere endene av grener og hvor sollys vil treffe treet i forgrunnen.

Tips og advarsler

  • Vari børstens vinkel når du maler for å forandre utfallet. Derefter må du rengjøre børstene dine med terpentin neste gang du vil bruke dem. Bruk pensler av høy kvalitet slik at du ikke har børster som kommer løs og holder seg til maleriet. Som enhver annen kunst, krever oljemaleri trening. Trærne dine blir mer livlige med hvert maleri du fullfører.
  • Oljemaleri er gjort av folk for både nytelse og for profitt. Enten det er en hobby for deg eller du ønsker å forfølge en karriere i oljemaleri, kan du vite å male et tre med et mangfoldig sett med potensielle emner, da du kan male naturscener. Maleri en natur scene kan gjøres uten Å vite hvordan man skal male et tre, men før eller senere vil du plante et tre midt i oljemaleriet.