Saltvannsfiskliste

  Saltvannsfisken som lever i vannet utenfor USAs kystlinje, er et variert parti, blant annet i størrelse, farge, form og geografisk rekkevidde. Noen er rovdyr, mens andre er byttedyr, og mange av disse saltvannsartene havner på bordene av amerikanere som liker å spise fisk. Andre er spillet fisk som sportsfiskere forfølger med en lidenskap.

Red Snapper

Den røde snapper er en fargerik saltvannsfisk som har en rosa rød farge som blir noe lettere på magen. Rød snapper gjennomsnittlig fra 1 til 8 kg. i vekt og ligger i området rundt 35 tommer lang. Noen eksemplarer kan være så tunge som 20 kg. med verdensrekordet rød snapper som veier inn på litt over 50 kg. Red snapper feed på bunnen, forbruker skapninger som krabber og reker. De er et vanlig syn i Atlanterhavet utenfor den amerikanske kysten.

Winter Flounder

Vinterflommen er hva biologer beskriver som en 'høyresidig' flom, noe som betyr at øynene finnes på fiskens høyre side . Denne arten har en ekstremt flatt kropp, en liten munn og farge som kamuflerer den på bunnen av havbunnen hvor den bor. Vinterflyter bor i store mengder fra så langt nord som Newfoundland til Chesapeake Bay i Maryland. Arten tar sitt navn fra sin vane av å komme inn i det grunne vannet i sitt område om vinteren. Hunnene er større enn hannene og kan vokse til 25 cm i lengde og veie så mye som £ 8.

Atlanterhavsklod

Atlanterhavsklodd er fisk som som voksne vanligvis bor i 200 til 300 fot vann . De er en innfødt art i Nord-Atlanteren på begge sider av havet. De har tre toppfinner, også kalt dorsale finner, noe som gjør dem forskjellige fra de fleste andre typer saltvannsfisk. Et annet kjennetegn ved torsken er en barbel på haken, en appendage som ser ut som en ensom whisker. Torsk funnet lenger fra kysten har en tendens til å bli større, når lengder i noen tilfeller på 5 til 6 fot og veier så mye som 25 kg.

Bluefish

Blåfisken er en ettertraktet art av lystfiskere, da den kan gi en god oversikt over seg selv når du hekker den. En saltvannsart som ofte bor i mange enkeltskoles skoler, er blågrisen faktisk ikke blå, med fargen nærmere en grønn fargetone. En annen Atlanterhavsparti, den blåfugleområdet går helt sør til den argentinske kysten. Fisken har en forked hale og en solid kropp, men den mest opplagte egenskapen er den store munnen. Denne munnen inneholder mange skarpe tenner som krever det ytterste oppmerksomhet fra noen som lander en bluefish.Den største bluefish vil være ca 40 inches i lengden og veie opp til £ 20.

Sverdfiskbiter

Sverdfiskbiter har en verdensomspennende distribusjon i tropiske og tempererte farvann, foretrekker vanntemperaturer som forblir over 50 grader F. Det er en imponerende utseende, som når lengder på 15 meter i de største individer og veier godt over 1000 kg. Overkjeven rager utover og danner en sverdformet regning som utgjør ca. 1/3 av Total lengde på fisken. Denne funksjonen er nyttig når sverdfisken jakter på mat, da den vil deaktivere byttet ved å slå den sammen med den og deretter forbruke den bedøvede fisken. Bare store haier, hvalfangster og spermhvaler vil forsøke å spise et sverd fisk.