Slik bytter du en kropp ved hjelp av Photoshop

 

1.

Bli kvitt uønsket ansiktshår, for eksempel et skjegg eller en skjegg med en kombinasjon av Cloning-verktøyet og Bytt farger-verktøyet. Først klon ut ansiktshåret. For et skjegg kan dette være litt tøft fordi du må fortsette å endre tonen nær den delen av skjegget. Med andre ord, siden skjegget bryter rundt ansiktet, vil det være litt i skygge og noen ikke, noen i nærheten av noen hudfarger og andre deler i nærheten av forskjellig hudfarge. Blås bildet opp stort, slik at du kan arbeide på det stykke av stykke.

2.

Bytt blemmer og farveløst hår med Cloning-verktøyet. For å fjerne pimples eller mol, velg Cloning-verktøyet fra verktøylinjen på siden, bruk Alternativ (Alt) -tasten med musen til å velge et område i nærheten av området som skal endres, som har samme farge og tekstur og begynner kloning. Det samme virker for hår. Hvis det er en farlig lås som stikker opp, velg et område nær håret og klonen over det.

3.

Fest fett og mager med mindre strekk. Gå til Lag u0026 gt; Nytt lag> Lag fra bakgrunn. Dette vil tillate deg å manipulere hele bildet. Gå til Rediger> Gratis omforming for å få et håndtak på bildet. Med dette kan du gjøre personen høyere og tynnere, kortere og fetere eller skjære bildet i en annen visning. For eksempel, gå til Rediger u0026 gt; Transform u0026 gt; Perspective for et uvanlig utseende.

4.

Endre klærne. Ved hjelp av verktøyet Fargeskift, kan du endre hvordan klærne ser ut ved å endre fargen. Du kan legge til en lue eller enda ansiktshår for å gi personen et annet utseende.

5.

Endre tonen på bildet. Du kan forandre en drab scene til en lys og luftig scene bare ved å gå til Image> Justeringer> Nivåer eller variasjoner. Du kan også bruke Filtergalleriet til å gi et annet utseende til en person. For å myke bildet, for eksempel, gå til Diffus glød. For å få personen til å se ut som et maleri, prøv noe av 'Brush Strokes.'

En av de beste --- og verste --- ting om Adobe Photoshop er de omfattende verktøyene det gir for å endre virkeligheten. Det kan fjerne uønskede flekker, uønskede telefonlinjer eller overflødige og distraherende deler av et bilde. Ulempen er dette endrer virkeligheten og presenterer et fiktivt bilde til verden. Likevel kan endring av en kropp gjøres.