Speil og hus sidespor skade

 

Speiladferd

I paringssesongen vil manpe og hunnspetter tromme på overflater for å kommunisere. Ved oppdrett skaper hakkespetter større hekkehull, med fokus på hus nær naturlige skogkledde områder. I høst kan hakkespettene velge varmen til sidespor. Og siden speil er insektseter, kan hull som skjuler skjul i trefasad trekke seg.

Sider og preferanser

Aluminiumsrør, metallspjeld, takventiler og andre overflater som resonerer høyt, er utsatt for speil . Myk cedertrær eller redwood siding er mest utsatt for nesting og roosting, med hakkespetter borer ned til isolasjonen for varme og beskyttelse.

Distraksjon / Scare Tactics

Hakkespetter er skremt ved å flytte skinnende gjenstander, så danglende pannekar , spinnhjul, speil og tinnlokk kan avvise dem. Høye lyder kan også forhindre dem i å nesting.

Begrensing av tilgang / utryddelse

Siden speilere ofte gjør flere forsøk på å nesting og hylse hull, kan reparere hull raskt reparere hull. Også netting strukket fra taket til veggen under kan blokkere speil tilgang. Sticky repellent er også tilgjengelig kommersielt for å avskrekke fugler, men det er best å plassere det på et eget materiale i nærheten av skadede områder for å unngå misfarging.

Andre løsninger

Hvis trommelen er problemet, kan ekspanderende skumisolering virke bak området som blir trommelt. Nestende bokser i nærheten kan gi et alternativt ly, med speilene som tar seg av å holde andre unna. Hvis foraging for insekter er problemet, prøv insektmiddel. Woodpeckere er tiltrukket av huskledning av flere grunner. I noen tilfeller reflekterer overflatene til en grad som er perfekt for tromming. Annet sidespor kan være mer nyttig for å nesting, roosting eller foraging for insekter.