Hvordan lage en Ribbon Award Bow

 

1.

Klipp en ren sirkel ut av det blå stoffet, 3 inches i diameter. Dette vil være grunnlaget for prisen bandet.

2. Ta den 24 tommers blå båndet og kutt det jevnt i fire stykker, så hver del måler 6 tommer. Plasser toppen av disse båndene i en gruppe på bunnen av den blå stoffsirkelen. Toppene vil overlappe hverandre. Vifte ut bunnen av båndene for å skape en fjærende effekt.

3.

Lim med den varme limpistolen hver av båndtoppene til bunnen av den blå sirkelen, en på en gang. Pass på at båndtoppene overlapper slik at båndene vifter ut lettere på bunnen. For eksempel bør båndet på venstre side ligge på en liten diagonal til venstre, mens båndet på høyre side skal være på en liten diagonal til høyre, og de to i mellom skal ligge nedover.

4.

Klipp en annen blå sirkel ut av stoffet. Lag det slik at det er litt mindre i omkrets enn den første blå sirkelen. Lim dette på den første blå sirkelen, over toppen av de overlappende båndene. Klipp en annen blå sirkel ut av stoffet, litt mindre i omkrets enn den siste. Lim den på den andre sirkelen. Gjenta denne prosedyren med en ny blå sirkel, som vil være den minste sirkelen.

5.

La stykket tørke. Båndprisen skal nå vises som en samling av sirkelduk for å skape dybde, med bånd som henger fra bunnen. Kutt ut en annen tynn stripe med blått stoff, omtrent tommer lang og 1/4 tommers tykk. Fest dette til en bue. Legg litt varme lim på baksiden av bauget og fest det midt i den minste blå sirkelen.

6. Bruk saksene til å trimme bunnen av de hengende båndene. Klipp en liten trekant ut av midten av hver ende.

7.

Dekorer på den måten du ønsker. Du kan skrive en melding eller et navn på båndet, dryss gullglitter eller pinne gullstjerner til prisen for å gjøre det mer fargerikt og kreativt.

Tips og advarsler

  • Eksperimenter med mange farger av bånd og stoff, ikke bare blueCraft butikker har mange tillegg til å tildele bånd og buer, så finn din lokale butikk for mer dekorasjoner og pynt
  • Vær alltid forsiktig når du arbeider med varmt lim kanoner.
  • Det er enkelt å lage båndprisbøyer for en rekke formål, enten det gjelder prisutdelingen eller en måte å gjøre noen på, og la dem få vite at de er spesielle, for eksempel å navngi din ektemann eller far, 'The Best Dad Ever.' Det tar minimale forsyninger og tid for å skape en enkel båndsignalbue.