Hvordan lage en gratis brosjyre for Lupus

 

1.

Last ned et gratis Photoshop-program (se lenke i Ressurser). Denne gratis versjonen av Photoshop lar deg planlegge og designe lupus-brosjyren din. Når du har lastet ned programmet, klikker du på 'Sideoppsett' øverst på siden for å lage en trippel eller tofoldig lupus-brosjyre. Ved hjelp av tekstverktøyet kan du skrive alt du liker på brosjyren. Ta med nyttig informasjon, for eksempel symptomer, kliniske studier og skritt som folk burde ta hvis de tror de har sykdommen.

2.

Legg til fargebilder i brosjyren din. Du kan kopiere bilder fra et hvilket som helst sted og lime dem rett inn i Photoshop. Det finnes nettsteder på nettet, for eksempel Istockhoto og Fotosearch, som tilbyr gratis bruk av bilder av profesjonell kvalitet (se lenker i Ressurser). Bruk profesjonelle bilder kan øke klagen til brosjyren din.

3.

Lagre arbeidet ditt til en lokal fil på datamaskinen. Når du gjør endringer i brosjyren din, må du sørge for å lagre det oppdaterte arbeidet ditt. Når brosjyren din er ferdig, lagre bildet ditt i JPG-format, ved hjelp av minst 300 dpi, eller prikker per tomme. Du vil trenge at brosjyren din skal være i riktig format for at den skal kunne lastes opp riktig.

4.

Registrer deg for en gratis konto hos CafePress, et firma for utskrift som tilbyr en gratis konto og lar deg kjøpe dine produkter til kost, noe som betyr at det ikke er noen oppslag. For å registrere, gå til CafePress nettsiden (se lenke i Ressurser). Fullfør all informasjonen for å registrere deg og klikk på 'Administrer seksjoner og produkter.' I den delen kan du opprette og legge inn dine nye elementer. Når du har laget din lupus-brosjyre, kan du laste den opp til denne siden for å skrive den ut.

5.

Kjøp brosjyrene til kost. For å kjøpe brosjyren din til kost, klikk på linken i CafePress som heter 'Kjøp dine egne produkter.' Den finner du nederst på siden i kontoen din. Dette vil tillate deg å kjøpe lupus brosjyren i bulk uten merking. Du får brosjyren din opprettet og laget gratis og får også kjøpe brosjyrene til kost. Nå kan du levere informasjon om lupus på en kostnadseffektiv måte.

Hvis du vil lage en brosjyre for en ideell sak som lupus, vet du hvor viktig det er å finne en ressurs for å lage brosjyrer gratis. Heldigvis er det mange ressurser som gjør at du kan lage en brosjyrefri og tillate deg å kjøpe dem i bulk til kost. Dette kan spare din organisasjons penger og vil hjelpe deg med å spre informasjonen din til flere personer. Her er en gratis måte å lage en brosjyre for lupus.