Hvordan lage et lerret maleri

 

1.

Forbered deg på å male. Opprett et mellomrom du kan bruke til å male bildet ditt på lerret. Legg ned en dråpe klut for å beskytte gulvet ditt, og sett opp et easel på toppen av det. Ved siden av din easel, plasser en vannfylt boks for å vaske børstene dine i, så vel som din pall, maling og pensler. mange malere står mens de maler, men du kan plassere en avføring foran din easel hvis du tror du helst vil sitte ned når du maler. Sett det pre-strakte lerretet på din easel. Hvis du er en erfaren maler, kan du strekke dine egne lerruter, men begynnelsen malere bør alltid begynne å bruke pre-strakte dofter. Du kan finne pre-strakte dofter, maling, børster, paller, dråper og easels på en hvilken som helst kunstbutikk.

2.

Bestem hva du skal male. Tenk på hva du ønsker å fange på lerretet ditt. Du kan male et landskap, et stille liv med frukt, en person eller til og med kjæledyrene dine. Mulighetene er virkelig uendelige. Når du har valgt motivet til maleriet, kan du forberede lerretet ved å primer det med hvit maling. Bruk en større børste til å male lerretet helt med hvit maling ved hjelp av lange, flytende bevegelser. La malingen tørke helt før du maler motivet eller naturen. Velg hvilke farger du vil bruke, og sprut litt av hver farge på pallen din. Bland fargene til du er fornøyd med kombinasjonen s, og så kan du begynne å male.

3.

Start med bakgrunnen. Se på bakgrunnsfargene til motivet ditt og blokkere fargene på lerretet ditt. Prøv å male i væskestrøk og fyll inn hele lerretet ditt. Slapp av musklene dine og la kun maleriet utfolde seg på lerretet. Når bakgrunnsfarger er ferdig, la bakgrunnen tørke. lerretet er tørt, skiss ut hva du skal male på lerretet ditt. Dette vil hjelpe deg med å holde perspektivet på bildet mens du maler. Fortsett deretter å male i bildene på bildet ditt, male bakgrunnsbildeene og deretter bildene i forgrunnen

4.

Marker og skygg ditt maleri. Legg til skygging med mørkere farger. Shadowing kan forbedre maleriet ved å legge til dybde og intensitet. Se på motivet ditt for å se hvor lyset skaper en skygge, og mal de mørkere farger på maleriet for å svare til disse områdene. Legg til høydepunktene hvor solen eller lyset treffer motivet ditt. Du vil legge til høydepunktet sist, og du vil bruke de letteste fargene til komposisjonen din. Husk, det er ingen feil i maleriet. Uansett hva du lager, er ditt eget, unike, perfekte kunstverk.

Maling på lerret er en fin måte å skape et kunstverk som kan se profesjonelt ut og kan monteres i en ramme og vises. Lerretskunst er verdt mer enn kunst opprettet på papir. Hvis du er ny på lerretskunst, kan du bli skremt av ideen om å bruke lerret i stedet for papir å male på. Imidlertid kan maleri på lerret være morsomt for selv den mest nybegynnermaler.