Hvordan bygge en RC Spy Car

 

1. Bruk skrutrekkeren til å fjerne RC-bilens dekorative deksel, sørg for å unngå å skade den fjernstyrte basen under. Antennen til disse bilene, der den er til stede, vanligvis går ut gjennom et hull i det dekorative dekselet, så vær forsiktig så du ikke ødelegger antennen.

2.

Bruk skarpe kanten av skrutrekker til å skru opp overflaten av RC-base hvor du vil montere kameraet. Skrap et kryss mønster, og skape et grovt oppe område omtrent størrelsen på bunnen av kameraets monteringsbase.

3.

Sett på beskyttelseshandsker. Bruk en tynn plagget av flat overflate lim over det ruede området.

4. Plasser den flatmonterte overflaten til Linksys-kameraet til det epoksydekket området, trykk godt fast for å sikre det på plass. Pass på at kameraet vender mot den retningen din robot kjører når du går videre.

5.

Vent på at epoksyet tørker. Avhengig av epoxy du har Dette kan ta fra noen timer til en dag.

6.

Koble ditt trådløse kamera til en datamaskin på det lokale nettverket med den medfølgende Linksys-programvaren.

7.

Kontroller innkommende video for klarhet, konsistens, farge nøyaktighet og rekkevidde av overføring.

8.

Finn ut av din nye RC-spionrobot ved å kjøre den lengre og lenger vekk fra mottakeren til kameraet eller RC-signalet går ut.

Tips s og advarsler

  • Installer en antenne for utvidelsesområde for å utvide spionrobotens navigasjonsområde. Du kan få disse antennene på de fleste RC-hobbybutikker.
  • James Bond, Spy vs Spy, MacGyver, The Avengers, Austin Powers ... spioner er bare kule, og lekene de kommer til å leke med, er enda kjøligere. En av de viktigste massespionjonene i noen superhemmelig agents arsenal er fjernkontrollen, også kjent i sin mest fantastiske form som fjernstyring, eller RC, spionrobot.
    Med den voldsomme tilgjengeligheten av billige RC-leketøy og den nyere Linksys Wireless-G webkamera (valgt for rimelig pris og evne til å koble til et trådløst nettverk), kan du bygge din egen spionrobot for dollar på dollar og bli med i eliten av hemmelige agenter.