Hvordan kjøpe Gemstone Globes

 

1.

Analyser edelstensklæren som legger merke til kvaliteten på overflaten, den er skinnende og glanset glans. Real gemstone er vanskelig og kan poleres til en meget skinnende overflate. edelstener kan være vanskelig også, men vil ikke puste opp som skinnende.

2.

Legg merke til de små ufullkommenhetene i edelstenen. Disse merkene indikerer en naturlig formasjon og er den mest gjenkjennelige brønnen for å fortelle en falsk fra en ekte semi-edelsten. Disse merkene blir enklere å produsere syntetisk, men er ikke til stede på mange imposture gemstone globes.

Ta det til en lab. Den eneste jernklædde måten å fortelle en ekte gemstone klokke fra en falsk, er å analysere den med en elektroledningsprøve. Dette er hvordan diamanter blir testet og det fungerer også på edelstener. Gemstone har en ledende vurdering som kan være målt og sammenlignet med den falske for å fortelle hvilken som er ekte.

4.

Stick med navnemerker og kjente kilder. Den beste måten å kjøpe ekte gemstone globes er å bare holde med w ell-kjente merkevarer som alltid produserer de fineste, ekte gemstone globes. Disse inkluderer Alexander Kalifano, verdensberømt for sine gemstone globes.

Å finne ekte gemstone globes er en lidenskap for noen. Virkelige semi-edle edelstener er en sjelden finner, og briljant farget. Takket være moderne teknologi og trykkprosesser blir kunstige eller syntetiske edelstener lettere å lage og se mer ut som de autentiske edelstenene som er så sjeldne. Det gjør det til en utfordrer å sortere ut falskene fra de virkelige.