Hvordan lage en håndtakskamera mount

 

1.

Hvis du fant en plasthåndtaksklemme, så fortsett og fjern den billige tigthensbolten som holder klemmen sammen - du kan sette den til side eller kaste den bort. Du vil få det slik at det er et åpent hull på klemmen på klemmen. Hvis du måtte kjøpe et billig sykkellys, kan det ta litt mer tid å fjerne lyset, og få det til en tilstand som ligner på det enkle styretaket.

2.

p> Bolten: Ta digitalkameraet til maskinvarebutikken og finn en bolt som passer til boringen OG PITCHEN av monteringsuttaket i bunnen av kameraet. Det er veldig viktig at bolten du bruker, kan gå inn og ut av kamerakontakten enkelt og jevnt. Ikke tvinge det! Den gode nyheten er at kameraer og GPS-enheter etc. alle bruker de samme hullene i standard størrelse. Ikke glem å hente en matchende vingemut og et par metallskiver. Du vil kanskje også få en myk gummivask eller to. Den totale kostnaden vil sannsynligvis være mindre enn 2 dollar.

3.

Hullet som er igjen i styretrykket vil sannsynligvis være av mindre diameter enn bolten du kjøpte. Hvis størrelsene er nær, kan plastklemmen være myk nok til at du bare kan 'skru' bolten inn i den som den. Men hvis de to diametrene er forskjellige nok, må du kanskje bruke et dremelverktøy etc. for å bore hullet litt for å imøtekomme bolten.

4.

Nå, bare Sett klemmen på styret på sykkelen eller motorsykkelen, og trå bolten (med en vaskemaskin) opp gjennom hullene i klemmen. slipp en vaskemaskin ned på toppen og drei deretter vingevingen på plass slik at den holder klemmen tett. Nå kan du bare sitte kameraet ditt på toppen og rotere det på plass til det holdes tett. Voilla!

Det er sannsynlig at kameraets vekt i kombinasjon med slipperheten på styret ditt vil føre til at kameraet slipper eller faller under kjøring (klampens lysbilder). Du kan fikse dette enkelt. Ta klemmen fra hverandre, og sett inn en strimmel mykt, svampete materiale mellom klemmen og styret. En 1 ' del av gammel hageslange, spalt ned en side, eller en 1 ' x 3 ' strip eller gummi eller myk vinyl kan også fungere. Nå når du reasseble klemmen, bør den være mer tettsittende og fast. Det kan være nødvendig å lim stripen til innsiden av klemmen.

Du vil ha en måte å montere digitalkamera, GPS eller lignende enhet på motorsykkelen eller sykkelstyrene? Ikke noe problem! Det er ikke nødvendig å bruke $60 på en fancy Garmin eller et annet merkenavn - du kan gjøre dette med ca $2 verdt av deler fra hvilken som helst maskinvarebutikk.