Hvordan male Fantasy Tegn i akryl maling

 

1.

Først setter du opp arbeidsplassen din, når du bruker akryl, må du ikke bruke lerretskortet eller papiret helt fordi akrylmaling er tykkere og ikke går like dårlig som akvareller. Pass på at alle forsyninger er innenfor rekkevidde.

2.

Igjen, med fantasien. Et veldig viktig skritt. Du må ha en ide i hodet ditt om hva du vil og skissere din eventyr eller havfrue på lerretet med en blyant. Ikke trykk for hardt fordi disse linjene ikke er permanente. Når du har blyantlinjene slik du vil at de bruker scrapbooking pennen til å gå over hver linje, sletter du alle blyantlinjene. Du vil til slutt dekke hele pennen din linjer med maling, men de er en veldig praktisk veiledning for å holde maling på de riktige stedene.

3.

Jeg begynner alltid med bakgrunnen først, maler de tingene som er lengst unna og arbeider vei opp til emnet. For bakgrunnen til å lage en fantasy himmel effekt, vil du vil vanne din maling ned, som er helt fint med akryl, siden det er en vannbasert maling. Bruk en veldig liten dråpe maling i en liten malingskanne med vann for å lage en lett vask for bakgrunnen din, gjør flere farger og bland dem med børsten din, eksperimentere. Siden maling for bakgrunnen din kan være rennende siden den er vannet, vil du kanskje få den lagt ned flatt mens du jobber med det. La bakgrunnen tørke helt før du begynner på temaet ditt. Hvis du føler deg veldig dristig, kan du til og med blande litt glittermedium til bakgrunnsvasken. Hva en fin effekt!

Bruk solide farger først til å male motivet, lage to separate malingsbrønner i samme farge og bland deretter i en liten dråpe svart til en å mørke og et lite hvitt til det andre for å lette, bland med børsten din. Påfør mørkere farger og få dem til å falme helt til svarte og skyggefulle områder og din lysere blanding til markerte områder, og til slutt få dem til å falme helt til hvitt, selv om det bare er en hårlinje hvitt eller svart, gjør det stor forskjell og legger til detalj

La maleriet tørke, og du er klar til å ramme og henge.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke bryr deg, er akrylmaling tykk og en liten maling dekker et mangfold av synder! Hvis malingen din allerede har tørket bare maling over den, gjør det ta et par lag, men det kan gjøres.
  • Ikke press ut mer maling enn du planlegger å bruke, det vil bare gå til spill siden du ikke kan få den tilbake i røret eller legge den i en malk med et lokk.
  • Bruk alltid et godt ventilert område når du bruker noen form for maling.
  • Denne teknikken for å male med akryl er enkel og gir gode resultater.