Hvordan male en blomst

 

Hvordan male en blomst

1.

Velg hvilken type maling du vil bruke, og om du vil male blomsten din på papir eller lerret. Hvis du er ny på å male, kan det være lurt å begynne med papir. Bruk lerret hvis du har noen erfaring. Valg av maling er opp til deg. Det er olje, akryl eller akvarell. Akryl er et godt valg. Det er lett å jobbe med, allsidig og vannløselig. Du trenger ikke kjemiske tynningsmidler, og det er sterkere enn akvarell.

Begynn med å male den tomme plass rundt blomsten. Det spiller ingen rolle hvilken type blomst du velger, det er lettere å starte et maleri ved å få oversikten og proporsjonene før du tenker på lagdelingen på detaljene. Start med en bred pensel for å få hovedveien av blomsterbladene, og bytt deretter til en mindre pensel for å styrke kantene på hvert kronblad ved å mørke linjene. Når du har blomstens kropp dannet uten detaljer, ta en mellomstor børste og male stengelen av blomsten med Lang, feiende strekker nedover, legger en kurve for å gi stammen form. Kurven vil også gi hoveddelen av blomsterdybden og gi effekten at blomsten henger litt til den ene siden.

3. Bland grønn og brun etter behov for å oppnå en passende farge for stammen til blomsten din. Hvis det er blader, maler du r skikkelig oversikt over dem på dette tidspunktet. Hvis du bruker akrylmaling, må du bare klemme ut så mye du trenger om gangen. Akryl tørker raskt.

4.

Gå tilbake til blomsten og legg til detaljer Du kan bruke en pensel med harde børster og dab på blomsten for å lage tekstur. Bruk mørkere versjoner av grunnfargene for å skape den intrikate skyggingen og folderne av blomstbladene. Bredte, buede penselstrøk med vannet svart vil skape dybde i foldene. Bruk disse lett for å oppnå den generelle skyggingseffekten du er på etter. Bland de primære fargene til blomsten din til du får tonen du vil ha. Bruk vann for å hjelpe deg med å tynne malingen for blanding.

5.

Fullfør blomstermaleriet avhengig av det du ser etter. Blir du om linjene rundt blomsten hvis du vil ha en mer realistisk effekt. Hvis du vil ha et drømmende, mindre raffinert utseende, vil du da malingen med vann og trykke på penselen mot de skarpe linjene for å spre malingen ut noe, og beholder akkurat nok definisjon for å la øyet ta inn motivet.

6. Bruk fantasien. Du har kanskje valgt å jobbe fra et referansebilde, men det betyr ikke at du må holde fast på det bildet. Legg til skyggeeffekter der du føler at de passer best. Ordne kronbladenes blomst annerledes. Gjør det ditt eget, og du vil få et blomstermaleri som er verdig til å ramme.

Blomster har alltid vært populært gjenstand for kunstnere å male. Variasjonen av blomster og mange farger gir et variert utvalg av emner og inspirasjon. Lær hvordan du kan male en blomst med liten eller ingen erfaring ved å bruke omtrent hvilken som helst maling du velger.