Cottage House Paint Colors

  Hvis du vil øke karakteren og sjarmen til hyttehuset ditt uten å gjøre dyre og tidkrevende strukturelle endringer, kan noen få friske lag med lakk gå langt. For å bevare husets stil, som er preget av sin folksiness, mysighet og avhengighet av distressed og antiqued wood elementer, velger du de riktige fargene til veggene dine. Vanligvis vil disse fargene supplere, i stedet for å dominere, mellomromene dine.

Blå

For hytter ved kysten av elv, innsjø eller hav er blått en av de beste malingsfarger du kan bruke. Lyseblå vegger bidrar til beroligende, avslappende omgivelser og bidrar til å bringe de naturlige fargene til omgivelsene vann og himmel i hjemmet. Som Cottage Home Decorating nevner, på grunn av sin beroligende natur, blått er ideelt for hytte soverom, og dets tilknytning til vann gjør det til en favoritt farge valg for bad også. Hvis du tenker på å bruke blå maling for hyttehuset ditt, sett det sammen med hvite eller andre lettere farger i designskjemaet ditt for å forhindre at det ser ut til å være overbærende.

Hvit

Hvit er et ikke-feilsomt alternativ når det gjelder å male hyttehus da det skaper en lyse, luftige og åpne på mosphere og vil samsvare godt med alle fargevalg. Som Better Homes and Gardens notater, er det også perfekt for å fremheve eller trekke oppmerksomhet til andre aspekter av din d u0026 eacute; cor, for eksempel tregulv, arkitektoniske funksjoner og hyttestilstilbehør. For å forhindre at rommet ser ut til å være for sterilt, bruk en krem ​​eller annen nyanse av off-white maling i motsetning til ren hvit for å gi veggene et snev av farge og dybde.

Nøytral

Nøytral farger, som lysebrun , grå, beige, taupe og khaki, er litt mørkere alternativer for hyttehus. De bidrar til en moderne hytte, stil og skaper indre atmosfærer som er mer sofistikerte i motsetning til uformelle.

Pasteller

Ifølge Better Homes and Gardens er pasteller noen av de mest populære fargevalgene til sommerhus. Pasteller refererer til et bredt spekter av farger, som alle har nyanser som er utrolig myke. Disse inkluderer blek pinks, blek greener, lavenders og egg-shell gulger. Men som Cottage Home Decorating notater, forlater mer moderne interiørdesignere disse trygge, avslappede nyansene i hytter til fordel for sterkere farger.

Rød

Mens rødt er litt for 'varmt' og overveldende i en hytte-stil stue eller soverom, er det et perfekt valg for innkjørsler og foyer. Som Cottage Home Decorating notater kan strøk med rik, rød maling bidra til å gjøre disse stedene varm og innbydende til deg, din familie og dine gjester.