Hvordan bygge en Gold Dredge Sluice Box

 

Klipptømmer til størrelse

1.

Klipp ett stykke kryssfiner 1 fot bredt og 4 fot lang. Dette stykket vil være bunnen av slusekassen.

2.

Kutte to stykker kryssfiner 4 meter lang og 8 inches bred hver. Disse to stykkene vil danne sidene av slusekassen.

3.

Skjær åtte 1-fots lange seksjoner av 1-tommers firkantet tømmer. Disse brikkene vil bli brukt til rifler og støtter.

Bygg lukeboksen

1.

Fest den første riffelen i den ene enden av brettet med to skruer. Pass på at hver ende av dybden er flush med sidene av brettet og kanten er justert med enden av basisbrettet.

2.

Mål 6 tommer fra den første riffle og fest den andre dowel. Fest fire flere riffler, en hver 6 inches. Hver skal festes med to skruer og spenne bredden på basisplaten. På dette punktet bør du ha et grunnbord med seks dowels festet hver 6 tommer fra den ene enden. Den andre enden vil ha et område om en fot lang uten riffler.

3.

Fest sidebordene. Still opp det første sidestykket 90 grader til basisbrettet langs den ene siden, og kjør flere skruer gjennom sidebordet og inn i basisbrettet og endene på rifflebrettene for å feste sidebordet til bast. Gjenta prosessen for det andre sidebordet.

4.

Fest de resterende to 1-tommers firkantede dykkene som støtte mellom sidebrettene i hver ende av slusekassen. Skyv den første støttestøtten mellom sidebrettene i den ene enden av boksen og på toppen av sidebrettene. Kjør en skrue gjennom hver sideplate og inn i endene av støtteholderen. Gjenta prosessen i den andre enden av slusekassen. Disse støttene vil stabilisere sidekortene.

Tips og advarsler

  • For å bruke slusekassen, plasser den i vannet slik at elvets strøm kan løp ned lengden på boksen; kile boksen på plass med store steiner. Spreng elvebredden inn i enden av slusekassen uten riffler og la materialet vaskes ned i boksenes lengde med vannstrømmen. Gullet vil falle til basen og bli fanget på rifflene. Etter at en mengde materiale har samlet seg, løft esken ut av vannet og skrap materialet ut av riflene langs basisbrettet.
  • Gullslusekasser er et effektivt verktøy for behandling av gullbærende graveler. De opererer på grunnprinsippet at gull er tyngre enn andre materialer. En slusekasse skaper en kunstig kanal for at vann skal strømme gjennom med en serie rifler som løper over vannstrømmen på bunnen av esken. Lettere materialer vil flyte i vannet og vaske gjennom slusekassen, mens tyngre materialer - som gull - faller til bunnen og blir fanget på rifflene. Mens en slusekasse kan bygges med en rekke materialer, er det enkleste å jobbe med, tre.