Hvordan lage en tegneseriehelt

 

1.

Definer din komiske sjangre: spoof, komedisk, tradisjonell helt, X-man stil angst, skrekk eller en annen sjanger du har laget selv. Du trenger ikke å holde fast i denne sjangeren for alltid, men husk at det er vanskelig å overføre et tegn fra en til en annen, som når Batman gikk fra angstdrevet superhelt til Adam West camp.

2.

Bestem karakteren din. Superman, for eksempel, var bokstavelig talt mer enn mann. Batman var en vanlig mann, hvis besettelse med å ødelegge ondskapen, førte ham til å gjenskape seg fysisk og mentalt inn i forbrytelsens nemesis. Spider-man ble bitt av en edderkopp og dermed blitt edderkoppaktig. Din tegnes tema trenger ikke å komme ut i alle aspekter av karakterisering, men han skal i det minste ha et utseende, opprinnelse og krefter som påvirkes av dette temaet.

3.

Lag en opprinnelseshistorie. Les gjennom noen tegneserier for å få ideer, men ikke kopi ideen til noen, med andre ord, en smart, wisecracking fotograf som blir bitt av en radioaktiv cricket og blir Cricket-mann, ville bare fungere i en spoof-tegneserie , og selv der ville ideen trolig føles corny.

Bruk opprinnelseshistorien til å definere karakterens krefter eller rekkevidde av krefter, så vel som hennes utseende og superheltnavn. Du kan utvide på krefter senere når du utvikler karakteren gjennom historier, men Nye krefter bør alltid være basert på den opprinnelsen og ikke valgt vilkårlig.

4.

Utvikle karakteren din personlighet. Selv de mest blokkerte tegnene som The Hulk (grønn versjon) har personligheter. Bruk karakteren til din karakter, ikke opprinnelse, for å utvikle det meste av personligheten. Opprinnelsen kan brukes til å tilpasse personligheten senere.

I noen tilfeller, som i Wonder Woman, er opprinnelsen og bakgrunnen det samme. Det er greit. Bare husk at i andre tilfeller, som The Hulk eller Spider-Man, er de forskjellige, og når du er forskjellig, må du utvikle personligheten ved hjelp av backstory først og opprinnelsen andre.

5.

Tegn en oversikt over karakteren din, med notater til siden. Du trenger ikke å være en fenomenal artist for å gjøre dette, selv om kunstnerisk evne hjelper; du må bare være forsiktig og detaljert. Hvis han har et verktøybelt, si så og definer hva som er i beltet. Definer og beskriv caper, sko, strømpebukse og andre tradisjonelle superheltaccoutrements.

6.

Lag Din karakter er visuelt. Du lager en tegneseriehelt, ikke bare et tegn. Du trenger en tegning for å fullføre etableringen.

Hvis du ikke har det bra, finn en kunstner som kan tegne din karakter for deg. Tegneserier er lett å komme opp med et raskt online søk, og de henger ut i kjedene til tegneserier, spill eller science fiction-konvensjoner. Velg riktig artist ved å be om å se en portefølje først; Hvis du liker hennes tidligere arbeid, vil du sannsynligvis like hennes oppfatning av karakteren din. Med mindre du ber om arbeid fra en kunstner som jobber for et av de store selskapene som Marvel eller Dark Horse Comics, bør du ikke betale mer enn $50 for en enkelt tegning tegning i svart og hvitt. Fargelegger vil koste litt mer.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlegger å skrive en vanlig tegneserie med helten din, utvikle du flere helter og velg din favoritt som den sentrale karakteren. Ekstra helter kan brukes som støttepersoner eller forvandlet til skurker.
  • Når du velger supermakt, gjør du helt svakere på en måte enn skurkene hun vil kjempe. Overstyrte superhelter som bekjemper svake skurker, er ikke veldig interessant.
  • Tegneseriehelter er mer enn en haug med pene supermakter holdt sammen av en menneskekropp. De beste er fullfylte tegn med mål og motivasjoner, ofte flyttet av en dårlig fyrs handlinger, men alltid med interne konflikter og virkelige problemer. Ved å lage din tegneseriehelt riktig, kan du sikre din tegneseriehistorie eller spillet som involverer karakteren, går bra ut.

    Excelsior!