Hvordan Lær Frog u0026 Toad Calls

 

1.

Velg en type frosk eller padde og mastere anropet som det gjør før du går videre til en annen frosk- eller paddeart.

2.

p> Gjør deg kjent med et bilde av mannlige og kvinnelige frosken, slik at du kan identifisere det i det vanlige.

3.

Lytt til innspilt frosk eller paddestasjonssamtaler. Mange frosk og toad samtaler er tilgjengelig online gratis. Sørg for at du lytter til både mannens og kvinnens froskesamtaler av arten.

4.

Imitere lyden av froskekallet med din egen stemme. Øv dette gjentatte ganger til du har mestret det. Opptak på en stemmeopptaker kan hjelpe deg med å høre hva du høres ut og sammenligne lyden til froskene.

Få flere opptak av froskene på ulike årstider. Legg merke til de subtile lydendringene i samtalene, avhengig av sesong. Prøv å etterligne froskens årlige samtaler.

6.

Gå videre for å lære en annen type froskanrop først etter at du har mestret det tidligere frosksamtalen.

7.

Vent til du har lært at det ikke er 10 frosk- og paddlyder, og hør deretter på et opptak av alle 10 lydene. Prøv å identifisere lydene bare ved å lytte til dem.

Frosker og padder faller inn i den amfibiske kategorien av dyr som betyr at de er kaldt blodede og lever på både land og i vannet. Frosker og padder er svært nært beslektet, men kallet på en bane er mye dypere enn en frosks. Ved å etterligne lyden av en frosk- eller toad-samtale kan du snakke med dyrene i sitt naturlige miljø. Selv om det ikke er vanskelig å lære frosk- og paddsamtaler, tar det mye tålmodighet og praksis.