Hvordan lage et bilde CD-omslag

 

Hvordan lage et bilde CD-deksel

1.

Mål og skjær ut den firkantede plattformen som vil bli utpekt for ditt design. Målingene skal være 4,75 tommer i både lengde og bredde. Beregn denne måling så nøyaktig som mulig for å sikre at passformen er så nær perfekt som mulig. Du kan gjøre det ved å plassere linjalen på papiret.

2.

Tegn en lett, skyggelagt enkeltpunkt ved startpunktet for målingen. Fra utgangspunktet tegner du en knapt synlig linje med linjalen til plasseringen av målets endepunkt. Tegn en annen prikk ved endepunktet for å indikere hvor neste side skal begynne. Gjenta denne prosessen til du har fullført alle fire sidene.

3.

Brett og kutt hver side av torget, for hverandre for å unngå grove eller stive resultater. Når du har kuttet midtkvarteret pent, begynn å designe dekselet. Tegn det opprinnelige designet i blyant for å unngå å gjøre permanente feil som du ikke kan korrigere. Når du har fullført ditt opprinnelige design, spore over design i farge. Bruk markører, stenciler, blekkpenner og / eller glitter for å bedre tilpasse deg design. Disse verktøyene vil legge til mye mer kvalitet, unikhet og definisjon av design.

4. Legg

på plass hvor det kan isoleres for å tørke riktig. Ikke berør, flytt eller endre noe på saken når du setter det ut for å tørke. Legg lett på CD-omslaget med et gjennomsiktig, gjennomsiktig arksdeksel, slik at du får en overlegen glans kvalitet på dekselet. Dette vil også bidra til å hindre fargefading og / eller glitterfjerning på dekselet. Sett inn CD-dekslet i harddisken når det har tørket helt.

Tips og advarsler

  • Alltid skille tittel på diskdekselet. Det bør være den mest fremtredende utformingen på forsiden. Bruk de klareste farger for tittelen på disken. Alle andre design og visuelle innsatser bør være sekundære, slik at tittelen kan bli lagt merke til. Bruk tykt kartongpapir for å sikre holdbarheten.
  • Ikke bruk flytende lim fordi det har en tendens til å løpe og få fargene til å lekke gjennom papiret ditt, som kan ødelegge designet. Hvis du bruker markører for utformingen, la dekselet tørke før du plasserer det i tilfelle med disken. Du vil ikke at markørfarger skal lekke ut på selve disken.
  • Å lage bilde CD-deksler kan være en morsom, kreativ måte å holde din musikalske samling og kreasjoner organisert. Det vil gjøre det mulig for deg å gjøre din musikalske samling mer personlig, med fargene og designene du ønsker. Denne håndverket er ganske enkelt hvis du har de nødvendige verktøyene som trengs for å fullføre denne prosessen. Du lærer hvordan du pent oppretter stilige fotobilder til CD-ene dine for å gjøre dem mer tiltalende og unike.