Hvordan skrape for en DNA-test

 

1.

Sett på latexhanskene og pakk testen ut av innpakningen. Sørg for at dette er gjort i et rent område for ikke å forurense vattpinnen.

2.

Spør emnet til å pusse kinnet med en tannbørste, før du slår på kinnet. Dette vil bidra til å fjerne rester fra kaffe eller tobakk som kan være dvelende. Selv om tobakk og kaffe ikke nødvendigvis påvirker testen, er det godt å ha et rent arbeidsområde.

3.

Har faget åpnet munnen. Legg pinnen inn i subjektets munn og legg det mot et av hans kinder. Flytt swab opp og ned for kinnet for å samle celler.

4.

Fjern pinnen fra munnen og legg den i et beskyttelsesrør (dette følger med settet). Merk røret og pakk det opp for å sende til laboratoriet.

Tips og advarsler

  • Sørg for å ta alle forholdsregler og bruk hansker for å holde DNA skjemaet kommer på swaben.
  • Å utføre en DNA-test kan være stressende, spesielt hvis du ikke regelmessig gjør det. Vanligvis vil en DNA-test ha alvorlige resultater for personen du utfører på, om det er å bevise faderskap eller uskyld av en forbrytelse. På grunn av dette , må du sørge for at testen utføres riktig og nøyaktig. Med introduksjonen av swab DNA-testen, gjør flere og flere mennesker slike tester selv.