Hvordan tegne Wolf Heads

 

1.

Begynn med øynene. Hvorvidt øynene er tatt riktig, er en stor del av hvordan bildet blir ferdig. Ulvene har store mandelformede øyekontakter, men selve øyet er forsinket nær utsiden av kontakten.

2.

Lag en halv sirkelbukke som starter ved innsiden av høyre øyekontakt og strekker seg ned, vekk fra øyet. Dette vil representere kinnbenet, noe som er svært viktig for å etablere ulvens ansiktsstruktur.

3.

Utvid en linje ned omtrent en halv tommers start ved nederste punkt kinnbenet lyser fra trinn 2. Dette vil være høyre side av ulvens snute.

4.

Tegn en parallell linje om en halv tommer til venstre for linjen opprettet i trinn 3. Dette vil være den venstre grensen til ulvens snute. Koble bunden til de to kantene med en horisontal liten bue.

5.

Tegn ulvens nese ved å skape en ikke helt symmetrisk sirkel rett under buen i trinn 4. To sidelengs tårnformede nesepassasjer må opprettes, en på hver side av nesen.

6.

Tegn en veldig liten vertikal linje som går ned fra bunnen av nesens midtpunkt. Denne linjen vil forbinde nesen med munnen.

Bilde av ulvens munn som W-formet, men midtpunktet til W er den vertikale linjen du opprettet i trinn 6. Tegn resten av munnen ved å lage de to andre humpene i W-formen, noe som gjør punktene litt flatt.

8.

Tegn ulvens ører av beveg øynene dine en tomme over innsiden av ulvets øyekontakter. Dette vil være det indre punktet til hvert øre. Opprett en opp-ned-U-form for å skape ørene.

9.

Koble de to ørene ved å lage en horisontal lysbue, akkurat som den du laget i trinn 4. Dette vil være toppen av ulvens hode.

10.

Skygge grensen til ulvens hode ved å bruke din skyggelokk eller den ferske siden av blyanten. Fargen er viktig, så gjør et spesielt merke til stedene hvor ulven er mørkt.

11.

Skygge rundt munnen og øyenbrynene, og la disse mellomrom være hvite.

12.

Skygge snuten og tipsene til e er de mørkeste stedene på ulven. Alt annet skal være variasjoner av lys og mørke. Hver ulvs farger er annerledes, så det er ingen nøyaktig riktig måte å gjøre det på.

Wolver er et interessant emne å tegne hovedsakelig på grunn av alle detaljer i ansiktene deres. Enten du vet det eller ikke, har alle kunstneriske evner. De fleste antar at de ikke kan tegne, så de prøver aldri. Hvis tegning blir sett på som å skape deler av en hel, i stedet for å se på det overordnede bildet, blir tegningen mye lettere.