Hvordan tegne en trojansk hest

 

1.

Tegn en sirkel for øyet.

2.

Lag hestens hode. Tegn et avrundet rektangel som peker nedover i en vinkel for hestens snute. Tegn en serie kvadrater knyttet til en linje som rundes opp og rundt bak øyet for hans mane.

p> Start kroppen hans. Trekk en linje som kommer ned fra bunnen av haken. Koble til en annen linje foran på forbenet. Trekk tre linjer for å fullføre forbenet og begynne på bakbenet. Koble bena med en linje for hans mage.

Fullfør hans kropp. Tegn en linje rett over for ryggen hans, koblet til en linje som kommer ned for hans bakside. Lag et rektangel nær baksiden for en hale. Tegn sirkler på bunnen av bena for å fungere som hjul.

5.

Finjuster beina og hjulene. Lag to flere linjer bak beina for å tjene som hans andre sett med ben. Legg dem av med sirkler for hjul. Skygge hjulene ved å tykke grensene. Skygger øynene på samme måte.

6.

Legg til detaljer. Tegn fine linjer nedover bena, manen og andre områder for effekt. Tegn en linje og firkant for hans munn og nese, henholdsvis. Gjør minst tre små rektangler på hestens kropp for å tjene som portaler der alle de lurte grekerne gjemmer seg. Tegn små ansikter med sirkler og linjer for gutta inne i hesten.

Trojanske hester er en fin måte å lure på fiender, for ikke å nevne en flott ting å tegne. Den trojanske hesten ble først brukt av grekerne, som ga det store treet som gave til innbyggerne i Troy. Når hesten ble trukket inn i bymurene, hoppet grekerne seg inn og hoppet over Troy. Hyggelig. En trojansk hest avviger fra en ekte hest fordi den ser litt falsk ut, er laget av tre, har hjul på føttene og har små portaler hvor folkene gjemmer seg kan se ut.