Hvordan lage blomsterkopper og fat

 

1. På den ene siden av håndtaket må du bruke målebåndet for å finne omkrets og høyde på koppen. For å fjerne såpe eller oljeholdig rester, bløt de keramiske brikkene i vann med liten mengde blekemiddel, og la det tørke.

Mål målingene av kunstverk, og finn ut hvor mye det må reduseres eller forstørres for å fylle koppområdet. Størrelsen på kunstverket bør ikke 't overskride den lille delen av kopp dimensjonene. Hvis kunstverket ikke er stort, bør designen kunne gjentas tre ganger rundt koppen. Hvis du velger å pynte tallerkenen, gjør du flere kopier i den riktige størrelsen.

3.

Kopiér det opprinnelige kunstverket på widescreen-papir. Følg innretninger for å fusjonere kopiens toner.

4.

Bruk svært skarpe saks å trimme tett rundt bildene, la en liten margin. Bruk små hakk ved kurvepunkter for å la dekalet justeres slik at det passer til kurven på koppens overflate.

5.

Men utskjæringsdekslet i en grunne skuff eller fat med vanlig kranvann, til det flyter fritt av det saksematerialet, ta ca ett minutt. Sug hvert dekal bare når du er klar til å bruke den på kopp.

6.

Overfør Dekal til koppoverflate. Bruk suger til å forsiktig trekke ut luftbobler fra senterets dekal ut til det sitter. Det er viktig at skiltet har full kontakt med keramisk overflate. Sørg for å få ut små bobler. Bruk håndverket kniv for å kutte flere små hakk på kantene, slik at dekalet følger kurvene. Den endelige utjevning med fingeren eller et fuktet papirhåndkle.

7.

Følg instruksjonene for å smelte Dekal til keramisk overflate. Men i ovnen. Slå av ovnen og la kjeffene kjøle i den åpne ovnen, siden dekkene kan være skjøre.

Tips og advarsler

  • Arbeid under godt lys, spesielt viktig når du utjevner bobler på materialet.
  • Dekalmaterialet blir sprøtt når det tørker, så behandle det forsiktig.
  • Hvis du har barn, så har du sannsynligvis noe av kunstverket. Hvis du liker barnets kunstverk, vil du nyte dette kunstprosjektet.
    Jeg har lagret ganske mye kunstverk fra mine barn. Min samling begynte om tjue år siden.Når jeg begynte å få stabler med mapper og skobokser, måtte jeg tenke på en ide om hva jeg skulle gjøre med alt jeg hadde samlet.
    Å lage kunstverk fra barnas minner er en god ide og morsom å gjøre.
    Det eneste lovelier enn denne koppen og tallerken er det originale kunstverket som inspirerte det. Selv om stykkene ser ut til å være malt, ble de dekorert med overføringsmateriale.
    Håper du har så mye moro som jeg laget kunstverk fra mitt barns kunst.