Hvordan være mer kreativ som en artist

 

1.

Observerer naturen! Dette er en stor for meg, fordi det er så mye kreativitet og vakker design i den naturlige verden rundt oss at det er vanskelig å ikke føle seg inspirert. Gå en spasertur, vandre, gå nedover stranden eller studere plantene i leiligheten din. Legg merke til kurver, linjer, former, nyanser og farger. Se bevegelsen av trær, fugler og dyr. Vær oppmerksom på symmetrien i blomster eller skall.

2.

Eksperiment! Etter å ha tatt tid for naturobservasjon, ta ut noe blankt papir og flytt bare blyanten / pennen / penselen over papiret. Ikke tenk for mye om dette. Det hjelper hvis du kan 'sone ut' eller høre på musikk. Du vil bli overrasket over hvilke design som begynner å ta form hvis du bare tillater det å flyte naturlig. Ingen press for noe spesielt! < /p>

3.

Koble til deg selv. Det kan høres rart ut, og du trenger ikke å tro på Gud eller noe, men prøv å bli stille, se internt og be om kreativ hjelp . Hvis du kan finne det stedet i deg selv mellom tanker om regninger, arbeid, ærend osv., Kan du få tilgang til en dyp brønn med kreativitet. Bare vær stille, spør og motta.

4.

Vær oppmerksom på annen kunst og design rundt deg. Gå til museer, gallerier eller til og med ditt lokale hjem / møbelbutikk og legg merke til all kreativitet i kunstverket eller mønstrene i stoff og puter. Se på designene på favorittklær, eller plater og tapeter. Det er så mye menneskeskapte design rundt oss, vi glemmer noen ganger å legge merke til.

5.

Gå til biblioteket. Det er mange flotte bøker og arbeidsbøker der ute med masse kreative øvelser for å få juiceene dine til å flyte. Eller hente opp noen visuelt tiltalende bøker om ting som interesserer deg som landskaper, blomster, hjemdekorasjoner, dyr, etnisk smykker, etc. Flip gjennom magasiner og sjekk ut alle de flotte fotografiene og annonsene.

6. < / p>

Gå utenfor din vanlige kunstneriske rutine. Prøv et nytt medium, til og med en som du brukte som et barn som fargestifter eller fingerpaint. Dette vil ta presset av at du må lage noe 'godt'. For eksempel, ta en klasse i keramikk hvis du er vant til å jobbe med kull.

7.

Ikke vær for vanskelig på deg selv eller bli frustrert. alle. Din kreativitet har ikke gått tørr eller forsvunnet. Du vil alltid ha tilgang til et vell av kreativt geni, det kan bare ta litt oppmuntring noen ganger. Lykke til og ha det gøy!

Hver artist kjenner den følelsen av å stirre på et tomt lerret eller et stykke papir, og lurer på hvordan det muligens kan virke som et kunstverk. Noen ganger føler seg inspirert eller får kreativitet flyter trenger litt hjelp. Her er noen tips om hva som hjelper meg: