Hvordan å stamme og lagre honning fra et bikube

 

Konstruer silen

1.

Slett trådsilen over den store potten. Hvis silen din er mindre enn potten din, skyv de 1/4-tommers treduggene gjennom silenettet under randen for å skape et kryssformet rammeverk og suspender sikten ved å balansere dykkene på potens kant. strukturen er solid fordi honning er en tykk, tung væske.

2. Dra et stort torg med osteklær over sikten. Skyv den i form mot innsiden av sikten, forlater overflødig klut til å henge over kantene på bøtte hele veien rundt.

3. Legg ut kvadratet av trådnett over toppen av skuffen og sikten.

Strekk honningen

1. Hent utvunnet honning sakte på trådnettet og la det trene gjennom masken, osteklokken og sikten.

2.

Rengjør store biter av voks eller andre stoffer av nettverket etter behov. Du må også kanskje bytte osteklæren til et nytt stykke hvis det blir tilstoppet.

3.

Dekk bøtte med et rent håndkle og la den anstrengt honningen sitte uforstyrret for severa l dager. Luftbobler vil stige til toppen i løpet av denne tiden, og du kan skumme dem av med en skje.

Lagring

1.

Varm honningen for å hjelpe Hold det fra fermentering når det er lagret. Lag et vannbad i en stor matlagingspanne på ovnen, sett honningkrukken inni og varme honningen til 150 grader Fahrenheit. Bruk et godteri-termometer for å kontrollere temperaturen og vær forsiktig

2.

Hell honningen i rene tørre oppbevaringsbeholdere. Lukk dekslene tett.

p> Oppbevar honningen i et varmt og tørt rom.

Tips og advarsler

  • Honning kan krystallisere om den er lagret på et sted hvor temperaturen er under 80 grader Fahrenheit. Plassering av krukken i en pott med varmt vann vil fortynne honningen igjen.
  • Selv om du er en hobbybeholder med bare noen få elveblest på eiendommen din, vil de være nok til å gi en sjenerøs tilførsel av honning. Ifølge San Francisco Beekeepers 'Association kan en veletablert bikube produsere opptil 60 lbs. Overskudd av honning i et veldig godt år, og vanligvis gjennomsnitt mellom 20 til 30 lbs. Per år. Når du har hentet honning fra din apiary, er det viktig å spenne det grundig for å fjerne biter av voks eller forurensninger det kan holde, og lagre det på riktig måte. Riktig lagret honning kan holde i flere år.