Hvordan tegne Disney tegneserier trinn for trinn

 

Tegning Disney's Dumbo

1.

Tegn en mellomstor sirkel for Dumbo s hodet. Legg til en kort, horisontal linje i midten av sirkelen og en annen horisontal linje litt under denne for ansiktsretningslinjene. Tegn oversikten over toppen av ørene ved å legge en avrundet form som kommer fra den øvre delen av hver side av sirkelen. Tegn en grov oversikt over beina og stammen.

2.

Fullfør ørekanten ved å tegne bunnen av hvert øre. Disse ligner en sommerfuglfløye. Lag en litt puffy disposisjon langs sirkelen for kinnene. Skisse den buede kofferten som kommer fra bunnen av sirkelen.

Legg oversikten over en frillet krage under sirkelen som omgir bagasjen på hver side.

3. Dra pottene til Dumbo mellom de to ansikts Retningslinjer gjort i trinn 1. På bunnen av kanten, bare innenfor sirkelen over bagasjerommet, legg til noen små linjer som viser en rynke på Dumbo's nese.

4.

Tegn elever i øynene. Fra hvert øye legg til to små linjer som strekker seg fra bunnen og utover for å vise kinnene sine.

5. Tegn små linjer over øynene for øyenbrynene. Fyll ut elever hans.

Slett alle foreløpige linjer og retningslinjer og legg til farge om ønskelig for å fullføre Dumbo.

Tegning Disney's Mickey Mouse < /h4>

1.

Ta en mellomstore sirkel og legg til senterretningslinjer.

2.

Tegn øynene og nesen. Øynene er plassert på den horisontale linjen umiddelbart til hver side av den vertikale midtlinjen. Nesen er plassert umiddelbart under den horisontale linjen sentrert over den vertikale linjen. Tegn en liten buet linje under begge øyne.

3. < / p>

Tegn et stort smil og hake. Munnen på toppen reflekterer nesenes kurve. Haken strekker seg utenfor bunnen av sirkelen.

4.

Legg til to store ovaler for ørene og trekk buede linjer til området rundt kinnene og øynene. Dette skaper masken som er omtalt på mange Disney-figurer.

Slett alle foreløpige linjer og retningslinjer og legg til farge om ønskelig for å fullføre Mickey Mouse.

Tegning kan være en morsom hobby. Noe som er spesielt utfordrende, er å prøve å kopiere kunsten til kjente eller kjente tegneserier. Disney tegneserier er fulle av tegn som er både utfordrende og morsomme å prøve å replikere.

Her er instruksjoner for å tegne Disney's Dumbo og Mickey Mouse. Det er ingen spesielle kunstneriske ferdigheter som er nødvendige for å få disse tegnene til å komme Levende på papiret. Som du vil se, tegnes de mest med geometriske former og linjer og fyller dem deretter etterpå.