Hvordan tegne dyr ved hjelp av tall

 

1.

Tegn en 8 med en liten diagonal tilt til venstre hjørne av siden. Dette blir hodet og kroppen av biet. Legg til to diagonale 3-er for vingene på høyre side av bunnen av 8.

2.

Tegn to 7s på toppen av hodet for hver antenne. Tegn en 6 til venstre side øye, og en omvendt 6 for høyre side øye.

3.

Lag beene på biet med seks 1 former. Disse 1 skal være opp ned og spisse diagonalt mot hjørnene. Plasser tre av disse tallene 1 på venstre side av bunnsirkelen og en annen rad med tre som går nedover i midten.

4. Legg til munnen med en sidelengs 3 bare under øynene. Lag sting av biet med et nummer 9 i bunens bunn.

5.

Legg triangler langs baksiden og sidene av biehodet og kroppen for bee s karakteristiske striper. Blekk hele tegningen. La blekket tørke og slette blyantlinjene.

6.

Farg bildet med markører. Fargelegge bee-gulvet. Legg tan på skygger rundt bunnen av ansiktet på baksiden av kroppen. Farg stripene og stinger svart. Fargelegge kantene på vingene blå. Legg blå rundt øynene for iriser og svart for elever. Farg antennene svart.

Tips og advarsler

  • Legg et stykke papir under illustrasjonen din når du farger det, slik at markøren ikke bløder gjennom. < / li> Tegning av dyr som bruker tall kan være en fin måte å få en klasse opp i å lære om tall. Å bruke tall som en del av et dyrs form kan hjelpe unge studenter til å få bedre på antall og forme anerkjennelse. For eksempelet i denne artikkelen lærer du hvordan du gjør en humlebi av noen grunnleggende tall. Tallene du skal bruke er 8, 9, 6, 7, 3 og 1. Når de er plassert riktig på siden og vendt i forskjellige vinkler, kan alle disse tallene skape formen av en humlebi.